Sub virker ikke på min Pioneer 1017...

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sub virker ikke på min Pioneer 1017...

    Hei...

    første innlegg her, så håper jeg ikke legger det inn feil...

    Jeg får ikke min sub Yamaha yst-sw800 til å virke på min Pioneer 1017....

    Sub virker på annen forsterker... Bruker vanlig RCA kabel (mener det er riktig navn), men ikke noe skjer... Ser ikke ut til at forsterkeren sender ut signaler.... Er det noen her som har noe tips om hva jeg kan gjøre???

    Fant ikke noe oppsett på sub i menyen som gjorde meg noe klokere heller så ARghhhhh...

  2. #2
    Newcomer K.S sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sett alle høytalere til small, eller sub (hvis høytalere er satt til large) til plus inne på menyen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ahhhhh Takker....

    Tusen takk for hjelpen..... Nå ble det liv i sub'n min ja....

  4. #4
    Newcomer K.S sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    No problemo!
    NÅ gjenstår kun den enkle jobben med å integrere subben ilag med frontene.. hehe

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •