v663 problem med bilde

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    v663 problem med bilde

    Jeg har et "interessant" problem med at jeg ikke får noe bilde ved avspilling av Blueray eller DVD..

    Reciever: Yamaha RX-V663
    Blueray spiller: Samsung BD-1500
    TV: Panasonic TH-42PV500E (skal snart byttes ut!)
    Blueray spilleren er koblet til v663 HDMI in 1, TV er koblet til HDMI ut.


    Da jeg fikk recieveren og blueray spilleren så fungerte alt utmerket.. Da bare med 2 front høyttalere, men jeg hadde lyd og 1080i bilde (siden det er max TV'en støtter).
    Så koblet jeg til mitt nye 5.1 høyttalersett og da kom problemene av en eller annen grunn.....

    Når jeg slår på blueray spillereren kommer det oppstartslyd og bilde. Så blir skjermen plutselig helt svart mens lyden enda går i bakgrunnen..

    Prøvde å koble blueray spilleren direkte til TV'en og da blir det bilde, men så snart jeg kobler den via v663 så blir det ikke noe bilde lenger..
    Har også prøvd å resette v663 til fabrikkinnstillinger.

    Noen som har en ide om hvor problemet ligger?

  2. #2
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Spilleren har ikke fått det for seg at den skal levere 1080p bilde?
    Står med små tall og bokstaver på displayet hvilken oppløsnong den snder ut.

    Kan løses vedat du kjører signal inn via en annen inngang, f.eks. komonent og setter HDMI oppløsnong derfra i tilfelle. Samsungen har det litt med å bytte oppløsning selv når den blir slått på.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    løst

    Du har rett. Samsungen byttet over til 1080p uansett hva jeg gjorde, selv om jeg endret til 1080i i setup..

    Men det løste seg når jeg kjørte en system update og oppgraderte firmware.
    Nå funker altså alt
    Takk for hjelp.

  4. #4
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bra at det ordnet seg
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •