Ikke bilde, ikke lyd via HDMI

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ikke bilde, ikke lyd via HDMI

    Har akkurat kjøpt en Pioneer 1018 receiver og koblet denne via hdmi til pioneer BD spiller og til TV'n via hdmi. Men det funker ikke! Hverken lyd eller bilde. Har prøvd både CD og BD. Eneste som funker er den analogt tilkoblede CD spilleren. Det virker altså som det er noe med hdmi både inn og ut på reciveren. Noen som har vært borti dette?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    277
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å stille inn hdmi-inngangene til hva de skal brukes til. Du har vel en setup-knapp?

    Sjekk bruksanvisning, les om hdmi-tilkoblinger etc.

  3. #3
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekk bruksanvisning, les om hdmi-tilkoblinger etc.
    Gjør som beskrevet på side 16 og du er i mål...
    http://www.pioneerelectronics.com/St...ctions0610.pdf

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Joda jeg har koblet til som beskrevet på side 16 men det fungerer altså ikke. Og jeg har byttet hdmi kabler i tilfelle feilen ligger i en defekt kabel. Men så koblet jeg BD spilleren direkte i tv'n for å sjekke og når det heller ikke funker faller naturlig nok mistanken på BD spilleren. Kan det være noe med at spilleren ikke sender signalet via hdmi automatisk? Og hvordan fikse det når jeg ikke har noen meny på skjermen?

  5. #5
    Intermediate CavaleraRules sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    4,312
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan være inne på noe der!
    Koble spilleren til TVen med en annen type tilkobling og se om du får bilde så du kan se menyen.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Koblet til med en componentkabel og endret innstillingene på spilleren og nå funker det så fint så :-D

    Nå gjenstår å få lyd fra get boksen. Derfa kommer bare bilde vis receiveren enda jeg bruker hdmi der også. Noen som vet om jeg må en seperat lydkabel for å få lyd derfra?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •