H/K AVR 635 - Låst seg, noen opplevd noe lignende?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer thoresa sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    94
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    H/K AVR 635 - Låst seg, noen opplevd noe lignende?

    Jeg kjøpte min H/K AVR 635 for ca 3,5 år siden. Den har fungert nærmest prikkfritt frem til noen få uker siden. Da begynte den å henge når jeg skrudde den på. Dvs at displayet frøs, og jeg klarte verken å bytte signalkilde eller gjøre noen andre former for operasjoner. Dette pleide å løse seg ved å skru den av og så på igjen. Men i går var det game over...Nå henger den konstant og jeg får ikke gjort noe som helst. Prøvde å legge til et bilde som viser hva som skjer når jeg skrur den på.

    Er det andre som har opplevd det samme med en H/K Receiver? Vet dere om det er en enkel fiks på dette og i så fall om det er en klagesak der jeg kan få dekket en reparasjon.

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    515
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som en grei reklamasjonssak, i og med at forsterkeren er under 5 år gammel. Ta kontakt med butikken der du kjøpte den, så vil de fikse dette for deg.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •