Rotel RSP-1066 - Subwoofer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 22
  1. #1
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rotel RSP-1066 - Subwoofer

    Jeg har nylig fått tak i en brukt 1066 og lurer på i hvilke modus sub'n kan inkluderes. CD'n spiller'n er koblet til via en optisk digitalkabel, men jeg får tydeligvis ikke lov å få med sub'n i dette tilfellet. Noe jeg har oversett kanskje?

  2. #2
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Spesifer deg litt betre so skal eg hjelpa eg.
    Du får ikkje lyd av subben når du spelar cd?

  3. #3
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Electra
    Spesifer deg litt betre so skal eg hjelpa eg.
    Du får ikkje lyd av subben når du spelar cd?
    Det stemmer. Jeg har under input menyen valgt digital inngang. 1066'n foreslår "PCM 2 ch" som Surround mode. Spiller det forresten noen rolle om sub'n er koblet til SUB1 eller SUB2 bak?

  4. #4
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bamse.

    Har du vert inne på "test tone" Der må du slå på subben.

    Har du vert inne på innstillingane for subben? Du er klar over at du kan justera + - db på dei ulike programma der..

  5. #5
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Electra
    Bamse.
    Har du vert inne på "test tone" Der må du slå på subben.
    Har du vert inne på innstillingane for subben? Du er klar over at du kan justera + - db på dei ulike programma der..
    Ja, jeg har vært inne der. Og det eneste som er tilgjengelig er de to frontkanalene om jeg ikke husker helt feil. Men jeg la merke til at jeg kunne velge sub hvis jeg valgte at CD spilleren skulle bruke den analoge inngangen. Sub'n ser rett og slett ikke ut til å være tilgjengelig når jeg tilordner CD til digital inngang.

  6. #6
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det skal gå meinar eg.

    Det blir jo samma signalet som at du avspiller ein musikk dvd med dts.

    Har du programert menyen, eller fjernkontrollen?

    Har du resatt fjernkontrollen?

  7. #7
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Electra
    Det skal gå meinar eg.
    Det blir jo samma signalet som at du avspiller ein musikk dvd med dts.
    Har du programert menyen, eller fjernkontrollen?
    Har du resatt fjernkontrollen?
    Denne 1066'n var nesten ikke brukt. Fjernkontrollen lå uåpnet i sin egen eske. (1050 tror jeg modellen het), men alikevel resatte jeg 1066'n til factory defaults samt resatte fjernkontrollen før jeg begynte. Bortsett fra det her jeg ikke programmert noen ting.

    ja, det er litt rart at sub'n ikke er med når jeg spiller CD. Får nesten ta en titt til når jeg kommer hjem. Sub'n dundrer jo når jeg ser film, så alt er i orden der

  8. #8
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Var 1050 nr på fjernkontrollen?
    Min heitte 939 eller nok iden dur. 8)

    HEY :idea:
    Du må hugse og spela av i "digital 2ch" da skal den funka vil eg tru. :wink:
    Trykk framme på prosessoren. Det er det einklaste..

  9. #9
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    RC-1050 er vel samme remote som leveres med 1068. Uansett, jeg har fått noen tips, får fyke hjem snart og teste litt

  10. #10
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Eg får håpa at det ordner seg da Bamse. :wink:

  11. #11
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ser ut til at jeg måtte sette høyttalerne til Small i speaker setup. Da kom sub'n med en gang. Det skal kanskje være sånn?

  12. #12
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bamse
    Ser ut til at jeg måtte sette høyttalerne til Small i speaker setup. Da kom sub'n med en gang. Det skal kanskje være sånn?
    Hmm. Brukar du filteret i 1066 til og dele av subben?

  13. #13
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Electra
    Hmm. Brukar du filteret i 1066 til og dele av subben?
    Jau, den deler nå av på 80.

  14. #14
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Okay. Er du fornøygd med lyden?

  15. #15
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Electra
    Okay. Er du fornøygd med lyden?
    Hehe, jeg pusla med dette til morgenen idag mens jeg sleit med å få dama opp av senga så jeg har ikke fått lyttet skikkelig ennå. Men syntes uansett at det var litt rart at man må sette høyttalere till small for at sub'n skal trykke til. Ser ut for meg som det er "by design"

  16. #16
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men syntes uansett at det var litt rart at man må sette høyttalere till small for at sub'n skal trykke til. Ser ut for meg som det er "by design"[/quote]

    Ja, det er litt rart. :roll:

    Eg hadde mitt oppsett på large, og da meina eg subben min virka når eg hadde digitalt signal.. Er ikkje heilt sikker no, p.g.a eg brukte dei analoge utgangane mest.

    Har du prøvd analogt?

    Er det bedre lyd når du kjøyre digitalt?

  17. #17
    Expert jfinneru sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    5,983
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    alle vet vel at 1066 hadde problemer med bassmanagementet sitt :wink:

    les litt på rotel forumet. det står det masse om dette
    Videokalibrerer
    AV-tekniker
    Crestronprogrammerer
    AMX Programmerer
    Freelance AV-journalist

    afinner@online.no

  18. #18
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jfinneru
    alle vet vel at 1066 hadde problemer med bassmanagementet sitt :wink: les litt på rotel forumet. det står det masse om dette
    Du prater i fortid Det vil si at det er fixa eller at jeg har kjøpt katta i sekken?

  19. #19
    Intermediate bamse sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    747
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Electra
    Eg hadde mitt oppsett på large, og da meina eg subben min virka når eg hadde digitalt signal.. Er ikkje heilt sikker no, p.g.a eg brukte dei analoge utgangane mest.

    Har du prøvd analogt?

    Er det bedre lyd når du kjøyre digitalt?
    Jeg har faktisk ikke fått testet dette. Må få kjøpt et sett med bra kabler først.

  20. #20
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har faktisk ikke fått testet dette. Må få kjøpt et sett med bra kabler først.[/quote]

    Jaha. Hugs at markedet er fullt i gode kabler da. Ikkje minst kan du få dei til ein rimeleg peng. :wink:

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •