Problemmer med nad c270

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemmer med nad c270

    Hei.
    Feiret året mitt i helga å da blir det jo til man guffer opp volumet når alkehylene kommer på sin plass8) .
    Har en denon pma 1560 som driver diskanter og mellomtonene og en nad c270 som driver basserne på høytalerene.
    Etter helga var over skulle jeg sette meg foran tvèn og spille litt musikk og da merket jeg at det var uvanlig lav bass i høytalerene (Tam lyd). Prøvde og koble den ene høytaleren på denonen slik at alle elementene ble brukt av den og da var trøkken tilbake.
    Rett og slett virker det ut som naden bare gir ut skikkelig tam lyd. Noen som har kjennskap til dette problemme og er det noen i haugesund område som reparerer disse nad forsterkerene?

    Hadde en tanke om pre out kanalen på denonen men ser ut til og være i orden.:-?

  2. #2
    Intermediate bjarne82 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    1,566
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om du har flyttet på anlegget / koblet fra kabler o.l kan det hende at du i farten har tatt feil av pluss og minus og det er noe utfasing i bassområdet.

    Prøv å bytt om pluss og minus på den ene høyttaleren.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •