Problemer med Nad C 372

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Intermediate Tronna_83 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    1,696
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med Nad C 372

    Lager en egen tråd om dette problemet så alt kan samles her.

    Jeg har problemer med min Nad C 372.

    1. Med volumknappen HELT i bånn kan musikken fortsatt høres svakt inni høyttalerne.

    2. Når jeg skrur opp på første hakk reagerer bare den ene høyttaleren. Må skru opp litt til for at den andre skal bli med. Har koblet litt forskjellig for å se om det kunne være høyttalerne men det er det ikke.

    All verdens koblinger er prøvd, med samme resultat.

    Noen tror dette kan være en feil i det som kalles potmeteret i forsterkeren.

    Hvor alvorlig er dette problemet? Er det ett problem som påvirker lyden og bassen? Bassen er dårlig her. (Men så er rommet dårlig også, men likevel)

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    1,841
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det skal selvfølgelig ikke være sånn.
    Jeg har C372 selv, og har ingen av disse problemene.

    Du bør absolutt levere den. :-)

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    101
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du + på noen av kanalene? kan være dette som gjør det

  4. #4
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er nok potmeteret som fucker opp.. vært borti slik på endel forsterkere . Men en liten juserting på et verksted gjør nok susen .

  5. #5
    Intermediate fordfiesta sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,071
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde samme problem tidligere. Nå har jeg så tungdrevne høyttalere at jeg ikke merker noe.

  6. #6
    Intermediate Tronna_83 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    1,696
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Vegiboy
    Har du + på noen av kanalene? kan være dette som gjør det
    Om jeg har +??? Hva mener du?

    +/- vanlig på utgangene

  7. #7
    Intermediate Tronna_83 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    1,696
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skorob
    er nok potmeteret som fucker opp.. vært borti slik på endel forsterkere . Men en liten juserting på et verksted gjør nok susen .
    Påvirker dette lyden? Og ikke minst bassen?

    Den er fryktelig tam.

    Hvor alvorlig er problemet?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •