Hvordan aktivere "Pre Out - Subwoofer", Onkyo TX-SR606

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer Mortis360 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hvordan aktivere "Pre Out - Subwoofer", Onkyo TX-SR606

    Sliter veldig med å få reciveren her til å fungere med subwoofer, har fått konkludert at reciveren er problemet.
    Enten er det noe jeg gjør feil med aktivering av subwooferen, ellers er utgangen til subwooferen defekt.


    Dette er konfigurasjonen til reciveren.


    Subwooferen er koblet til "Pre Out - Subwoofer"


    Her er kablene tilkoblet.

    Håper noen kan hjelpe meg ganske kjapt!

    ~ Mortis360

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    106
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om du kjører auto setupen kommer det null og niks lyd fra subben?
    Ville nok også prøvd og slå double bass på, og sette alt av høytalere til small bare for og teste.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Double bass off

    Hej.

    Har du prøvet at sætte double bass til?
    Dine fronter står jo til fullrange og det slår vel så subén fra når ikke du har double bass on. Kun et gæt fra min side.


    Mvh. l´Blundt

  4. #4
    Newcomer Mortis360 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den fungerer nå, etter jeg tok auto-setup. Da ble "Double Bass" aktivert, men syntes lydstyrken må stilles mye høyere etter auto-setupen.
    Og jeg syntes det mangler en del punch når jeg ser på film, men den får jeg når jeg hører på CD av en merkelig grunn. (Angrer meg litt for at jeg ikke kjøpte Yamaha)

    Takker for de tipsene jeg har fått! Vil gjerne ha flere angående instillinger.

    ~ Mortis360

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    106
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Veldig fint om du kan legge ut et bilde av hvordan instillingene dine ser ut etter autuosetup.

    Litt lettere og komme med tips da

  6. #6
    Intermediate audioB sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Sted
    Trondheim
    Poster
    693
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde 606 i 2 uker før jeg returnerte den. Kjørte da med bare fronthøytalere. Da måtte jeg skru av subben. Veldig enkelt egentlig. Husker ikke helt hva det stod fordi det er noen uker siden nå, men du trykker i hvertfall på Setup knappen på forsterkeren. Også blar du deg fram med Preset/Tuning knappen, den runde fine svarte vedsiden av Volumkontrollen vettu! Hehe. Der står det sikkert noe sånt som "Speaker settings" og der inni går det ann å skru av og på sub/LF. Syns jeg husker det går ann å velge none, both og den hvor alt av det laveste hva frekvenser anngår sendes til sub.

    Så lenge subben står som "none" så har det ikkeno si hva audessey gjør. Den bare regner bort subben da.
    Hifi: Yamaha - Monitor Audio - Kimber Kable - Denon - Panasonic - Sony

    Headfi: Focusrite Forte - B&W P7 - Grado SR325e

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •