pioneer sc-lx71 HMG virker ikke med fjernkontrollen - og treg.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    106
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    pioneer sc-lx71 HMG virker ikke med fjernkontrollen - og treg.

    Har en pioneer sc-lx71 og når jeg via fjernkontrollen starter Home Media Gallery funksjonen så slutter fjernkontrollen å virke.
    Da må jeg bruke det "hjulet" som er skjult bak dekselet i front av lx'en for å navigere i menyen.
    For å komme ut av HMG må jeg rett og slett skru den helt av.

    HMG er også utrolig treg på bl.a. visning av bilder. Både fra usb og via dlna.

    Noen som erfarer det samme? Ev. har løsning på dette?

  2. #2
    Newcomer anders72 sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    85
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du skiftet fjernkontrollen over på source?

    (Den knappen der du velger tv/source/rcv)

    Funker fint for min del i såfall.

    Har ikke prøvd å vise bilder via receiveren siden jeg viser bilder via PS3.

    Anders

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    106
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Editert post :

    Skønte ikke hvorfor jeg skulle ha behov for å skru den over til "source".... jeg må ha oversett dette i manualen totalt.
    Uansett, det var trikset. Så tusen hjertelig takk.

    Fortsatt tregt, men sånn er det vel bare.
    Og under video så vil den absolutt vise filmer som slideshow - frame by brame og ikke som sammenhengende film Morro.

  4. #4
    Intermediate hifi-Sondre sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    734
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fosterkere begynner å bli alt for avansert! HAHA.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    106
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tja det er nå så - bare litt ulogiske valg (og syltynn bruksanvisning som også er dårlig oppbygd)

  6. #6
    Newcomer Hippo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    70
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ipod touch på HMG

    hiver meg på denne tråden! har en sc81 der jeg har koblet opp ipod touch på hmg, alt funker fint men det blir ingen lyd. Har lest side opp og side ned men finner ingen løsning på problemet. Er det noen som har fått dette til å fungere?

    GODT NYTTÅR TIL ALLE AV-NERDER PÅ FORUMET

  7. #7
    Newcomer 007 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Hippo
    hiver meg på denne tråden! har en sc81 der jeg har koblet opp ipod touch på hmg, alt funker fint men det blir ingen lyd. Har lest side opp og side ned men finner ingen løsning på problemet. Er det noen som har fått dette til å fungere?

    GODT NYTTÅR TIL ALLE AV-NERDER PÅ FORUMET
    Samme problemet har jeg på min SC-LX71.

    Ingen lyd på Ipod Touch, men fungerer ypperlig på Nano.

    Kanskje det er mulig å oppgradere firmware på SC-LX71/81?

    Andre forslag??

    Josef

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •