Noen som kan hjelpe meg å få lyd i sub`n

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Noen som kan hjelpe meg å få lyd i sub`n

    Hei folkens.
    Har nylig kjøpt ett nytt hjemmekinoanlegg bestående av komponenter av forskjellige fabrikater:
    Forsterker: JVC, RX 5060b JVC Norge » Produkt senter › Receiver/høyttalere › Audio/video-kontrollreceiver
    Dvd : Scott, DVX i980HDB
    Høytalere : Dynavoice Magic F-6 Dynavoice - Dynavoice Magic F-6 Høytalerpakken består av front F-6, Center C-4, Bakhøytalere S-4

    I ettertid kjøpte jeg til en 8" aktiv subwoofer.
    Sub :XTZ 99 W8.16 XTZ 99 W8.16 i Sort Matt

    Mitt problem er at jeg ikke får lyd i sub`n. Har testet den på ene av signalutgangene på DVD`n og der virker den. Har prøvd å både analoge og digitale signaler inn på forsterkeren fra dvd`n. Subwoofer utgangen er aktivert på forsterker. Prøvd forskjellige innstillinger ang høytalerenes str.
    Og selvfølgelig lest brukerveiledning både frem og tilbake.
    Nothing helps. Min sønn kjøpte samme oppsett samtidig. Samme problem der.
    Tror kanskje at problemet ligger i en eller annen innstilling på forsterkeren
    men ville blitt overlykkelig om jeg endelig kunne sub`n igang og naboen på døra:lol: Noen som kan hjelpe eller kjenner forsterkeren??? Thank`s

  2. #2
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du må inn på instillingene og skru på subben.
    Prøv speaker setup eller lign.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dj-vega
    Du må inn på instillingene og skru på subben.
    Prøv speaker setup eller lign.
    Takk for svar. Men...

    Dette har jeg allerede prøvd. Sub utg på forsterker er satt til YES.
    Høytalerinnstillinger er testet ut på large eller small. De skal vistnok stå på large på fronthøytalerne etter det jeg kan skjønne

  4. #4
    Expert
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    6,570
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Håvard H
    Takk for svar. Men...

    Dette har jeg allerede prøvd. Sub utg på forsterker er satt til YES.
    Høytalerinnstillinger er testet ut på large eller small. De skal vistnok stå på large på fronthøytalerne etter det jeg kan skjønne
    prøv "small" på frontene og se om det er noe i menyen for LFE - i så fall velger du sub på det

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av asvaberg
    prøv "small" på frontene og se om det er noe i menyen for LFE - i så fall velger du sub på det
    Small på frontene er prøvd, LFE er prøvd på sub og sub+main, tror faktisk jeg har prøvd alle mulige varianter her. Må nok ringe JVC enda en gang og håpe at jeg treffer noen som virkelig kan, og kjenner, DENNE forsterkeren.
    Men takk for tips.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •