Ødelagt receiver?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ødelagt receiver?

    Hei, jeg fant for noen dager siden en Yamaha RX-V390 receiver hjemme, og koblet denne til høyttalerene mine. De to første dagene var den helt god, merket ingen problemer, men igår begynte det med at jeg skulle stramme ledningene mer bak på forsterkeren. Da plutselig kom det en lyd som kan høres ut som et klikk fra forsterkeren, og lyden stoppet. Plutselig, etter noen minutter kom lyden på igjen, og nå skjer dette hyppigere og hyppigere. Hva kan være galt? :?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bump

  3. #3
    Intermediate B&W Spydeberg sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    539
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Heisan

    Har du sjekket at det ikke er noen fibre fra kabelen som rører noen av de andre???
    Dvs. liten overledning som forårsaker at sikringen går??

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    960
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av B&W Spydeberg
    Har du sjekket at det ikke er noen fibre fra kabelen som rører noen av de andre???
    Dvs. liten overledning som forårsaker at sikringen går??
    Som nevnt over, men sjekk også at fiberne ikke har kontakt med selve chassiet til receiveren..


    MVH
    Lars B

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •