problemer med Harman Kardon hs100

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    problemer med Harman Kardon hs100

    min Harman Kardon hs100 vil ikke skru seg på.
    når ejg trykke på ON-knappen skrur det blå lyset seg på og deretter slokker igjen.. til å begynne med fikk jeg forsterkeren på hvis jeg trykket på ON-knappen gjenntatte ganger i 2-3 min, men nå får jeg ikke slått på i det hele tatt..

    noen som vet hva dette kan være?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har noen idé om hva dette kan vaere? Har ikke lyd på tv'n nå. Gidder ikke koble om innen jeg vet om jeg må ha ny forsterker eller ikke..

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Ingen hjelp å få ?

    Har det samme problemet som deg og lurer på om du har fått løst det.

    Hos meg kom problemet gradvis ved at HS100 måtte slås på og av flere ganger for å fungere.
    Etter en stund fungerte ikke dette heller og nå har jeg samme situasjon som deg.
    Apparatet slås på med det blå lyset, men det er ingen lyd og spilleren er død.

    Noen tips å få ?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    10
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har desverre ingen løsning eller tips på dette. Ingen respons fra forumet heller.
    Men det er akkurat samme problem jeg har.

    Det eneste jeg har tenkt meg fram til (uten at jeg har noen form for peiling) er om det er en form for "oppstarts-kondensator" som er deffekt. Det er jo som om noe ikke får dratt igang anlegget. Er bare en teori jeg har. Vet ikke om det finns engang.

    Fint om du hadde sagt ifra om du finner ut noe.
    Sitter her uten go'lyd fremdeles.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    da er mitt problem løst...

    Hei!
    Nå har jeg fått tilbake min Harman Kardon tilbake fra reparasjon. Det var nett-delen som var defekt og en kondensator ble skiftet.
    Det kostet meg i underkant av kr 1500,-..

    Anlegget er montert opp og fungerer perfekt igjen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •