et rør spørsmål ang min vincent sa-t1( har røret gått?)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer bart24 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    et rør spørsmål ang min vincent sa-t1( har røret gått?)

    som tittelen sier så lurer jeg på om røret eller rørene min ikke er iorden.

    fikk tak i en brukt vincent sa-t1 her om dagen, og når den ble koblet opp kom det også noe tomgangsstøy, noe som er plagsomt.
    har prøvd med å bryte jordingen etc uten hell. men nå har jeg lagt merke til at det ikke gløder i røret som er i fronten på denne.
    slik som det gjør på effektene spt-100 og cd-s6
    da tenker jeg ikke på lysdiodene!

    så er det noen her inne med en vincent sa-t1 som kan bekrefte eller avkrefte om denne skal ha samme glød i røret som de andre komponentene i samme serie.

    lurer på om støyen kan komme av at røret er defekt. men da skulle det kanskje heller ikke være lyd....?

  2. #2
    Newcomer bart24 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ser nå at jeg burde hatt det mørkere i rommet når jeg sjekket, det gjøder i røret ja, dog ikke så mye som i stp-100 ene. men da er det nok liv der.

    noen som har tips til å få bort sus?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •