Subwoofer spiller ikke

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Subwoofer spiller ikke

    Vet ikke om dette ble riktig sted å legge tråden men...

    Saken er den at jeg har akkurat kjøpt meg nytt hjemmekino. Alt bortsett fra en ting funker:
    Subwooferen spiller ikke
    Har kjørt sånn setup med mikrofon. Da kommer det lyd, men ellers kommer ikke noe fra den, kommer bare en slags "summetone".
    Reciveren er en Yamaha RX-V663
    Bruker en PS3 som dvdspiller (har tenkt på om det kan være problemet)

    Noen som vet hva som kan være feil?

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    329
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har du satt LFE > subwoofer i menyen?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis du får lyd på test-tonen. Under kalibrering er det ikke feilkobling iallefall. Hvilken lydkabel bruker du fra ps3 til reciver? Hvilket lydformat, dobly digital, dts eller vanlig stereo lyd?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kenta
    har du satt LFE > subwoofer i menyen?
    på hvilken meny finner jeg LFE?

    Sitat Opprinnelig postet av runner
    Hvis du får lyd på test-tonen. Under kalibrering er det ikke feilkobling iallefall. Hvilken lydkabel bruker du fra ps3 til reciver? Hvilket lydformat, dobly digital, dts eller vanlig stereo lyd?
    jeg bruker hdmi fra ps3 til reciver. bruker dobly digital lyd

  5. #5
    Intermediate kfh74 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,001
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sjekka denne tråden: http://avforum.no/forum/receivere-fo...7-1-modus.html

    Veldig som folk sliter med Yamaha'ene sine i dag da

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    LFE valgene finner du ved å tykke på Set menu, manual setup, speaker set, litt nede på listen der skal det stå bass out. Du kan velge mellom subwoofer, front og both. Both bruker du hvis du også vil ha med subben når du spiller stereo.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •