Sub kun aktiv ved 5,1/7,1 modus

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer nataz sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sub kun aktiv ved 5,1/7,1 modus

    Heisann,

    Har en yamaha RX-V861 og ns777, ns-c444,ns333 med en SW515 sub.

    Problemet er at sub kun er aktiv når jeg setter på lyd instillinger med 5,1 eller 7,1.funker fint når jeg ser dvd osv. Men når jeg vil høre på musikk med Stereo evt "straight" med kun front høytalere fungerer ikke sub'en.. Små irriterende.

    DVD, film og musikk spilles som regel av fra pc eller ps3.

    Tips anyone?

    takk på forhånd,

  2. #2
    Intermediate amazon1969 sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    569
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    gå inn i menyen på yamahaen og velg "enhanced" e. l. under subsettings

  3. #3
    Newcomer nataz sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av amazon1969
    gå inn i menyen på yamahaen og velg "enhanced" e. l. under subsettings
    Hei,
    har prøvd det, men må velge "enhancer 7ch" for at den skal fungere..
    Ønsket er å ha kun front speakers + sub.

    Takk for svar uansett..

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    125
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.

    Har du satt front-høyttalerene til LARGE? Hadde samme problem på min litt eldre Yamaha reciver, og fant ut at hvis jeg satt front´ene til Medium/small så virket Sub´en på stereo også.

    mvh

    Aknot

  5. #5
    Newcomer Yahaman sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    71
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Regner med at du i forsterkeren har et valg for om du bare skal bruke suben i 5.1 /7.1 eller og vanlig 2ch...

    Husker ikke hva valget het... Men du finner det helt sikker i menyen...

    De fleste Yamahaene har denne muligheten...

  6. #6
    Expert
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    6,570
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av aknot
    Hei.

    Har du satt front-høyttalerene til LARGE? Hadde samme problem på min litt eldre Yamaha reciver, og fant ut at hvis jeg satt front´ene til Medium/small så virket Sub´en på stereo også.

    mvh

    Aknot
    Noen Yamaha receivere kan sende LFE til sub selv om fronter er satt til "large" - da velger man "both" under LFE/SUB undermenyen.

    Men andre gjør det ikke og da må frontene settes til "small"

  7. #7
    Newcomer nataz sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for svar folkens, men jeg finner rett å slett ikke noen instillinger for det dere snakker om noen plass. Sitter å leser i manualen nå, finner ingenting der heller? Er det mulig å koble suben flere plasser? Synes å huske det var 2 sub inputs..

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    960
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du pre-out for sub? Isåfall kan du prøve å sette den i lfe+main modus- Om den finnes =)

    MVH
    Lars B

  9. #9
    Intermediate kfh74 sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    1,001
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Finner du dette under sound meny mon tro?

    Sound meny. (eller set menu)?
    LFE/Bass Out
    Velg Swfr eller Both

    Tror det skal hjelpe om jeg husker rett og den er lik min rx-v657.

  10. #10
    Intermediate r0ver2 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    933
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Evt. sett front til "small", hvis du ikke har noen valg for at sub skal være med i stereo.

    Du kan også koble subwoofer til pre-out på front-kanalene, og skru av subwooferen i menyen. Da vil den alltid være med (om du har pre-out på receiveren din)

  11. #11
    Newcomer nataz sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal prøve dette, må bare la tøtta få se ferdig CSI først

    Kan det ha noe å si at jeg har kjørt Auto-setup med mic?


    T.S

  12. #12
    Newcomer nataz sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kfh74
    Finner du dette under sound meny mon tro?

    Sound meny. (eller set menu)?
    LFE/Bass Out
    Velg Swfr eller Both

    Tror det skal hjelpe om jeg husker rett og den er lik min rx-v657.

    Takk! Måtte sette på Both, så er suben med på 2ch

    Deilig, musikk er "most def" best i 2ch stereo-

    God helg folkens!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •