Merkelig uforklarlig problem med Nad L70

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate Evelen sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,391
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation Merkelig uforklarlig problem med Nad L70

    Ok.
    Kan først forklare hvordan oppsettet er.
    Har en PC som sender lyd via COAX til min NAD L70.
    Høyttalerene er 2 stykker Audio Pro SA-5v, og til slutt en XTZ W12 koblet til via SUB utgangen på forsterkeren.
    Mer info: http://avforum.no/minhjemmekino/show.php/Evelen.

    Men til problemene:
    I går fant jeg ut det første, skulle teste vanlig RCA(?) på mobilen, men fikk ingen lyd.
    Mobil-->NAD L70

    Ok, tengte ikke mer over det.
    I dag akkurat satt jeg og hørte på musikk fra PC-en
    PC-(COAX)->NAD L70
    Plutselig begynner det og pipe, jeg tenker, sikkert bare branvarselren, men nei.
    Jeg stopper musikken og pipinmgen stopper (kan pipe litt etter lyden er stoppet).

    Mest på venstre høyttaler, men hører det også på høyre om jeg stiller lyden helt til høyre.

    Nå rett etterpå tengte jeg, det kan jo være lydkilde, prøver RCA og innebygget FM radio, men ingen lyd, wtf.

    Må nesten være noe med L70-en.

    Dere kan se en demonstrasjonsvideo her for lettere og se problmet:
    25102008009.mp4 - ImageHost.org
    (ikke bry dere om bassen (xtz), den er litt overoppstilt (og forsterkes på opptak)

  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, vet ikke, men har du Toslink inn/ut ville jeg prøve det, denne lager galvanisk skille imellom produktene, kanskje det løser problemet.

  3. #3
    Intermediate Evelen sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    1,391
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det løste seg ved og gå opp og spise frokost, ete de funket det fint, fikk også til tilkobling via RCA

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    53
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En god frokost løser ganske mye

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •