Ikke lyd i sub ved TV titting, men er det ved BR/film

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    224
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ikke lyd i sub ved TV titting, men er det ved BR/film

    Litt klønete topic, men det for gå.

    Har en relativt ny Denon AVR2308, Tv signal fra Grundig riktiv dekoder, koblet til med hdmi.
    Ikke noe liv i sub uansett hvor høyt jeg vrenger det (lowpass er satt på 80hz)

    Setter jeg på en film på ps3 (også tilkoblet med hdmi) spiller den.
    Den spiller også om jeg spiller musikk fra PC (aux inngang)

    Noen tips til hvor jeg kan feilsøke?

  2. #2
    Newcomer skreddern sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sub er satt til "LFE+main" i OSD-menyen?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    224
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av skreddern
    Sub er satt til "LFE+main" i OSD-menyen?
    Den stod til LFE+MAIN ja, men har satt den til kun LFE for å se om det gjorde utslag, det gjorde det ikke.

    Hva burde den stå til?
    Sub er en Dali-swa12 og de øvrige er dynavoice f-6

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •