Onkyo 875/playstation 3 problem (lyd)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer Duckand sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Onkyo 875/playstation 3 problem (lyd)

    Hei!

    Jeg har nettopp kjøpt en brukt onkyo 875, og sliter med å få lyd fra receiveren. (når jeg bruker PS 3 som kilde. får bilde, men ikke lyd)
    PS 3 var før koblet til tven, som igjen var koblet til en vanlig forsterker.

    PS 3 er nå koblet til med hdmi1,3 til receiveren, som igjen er koblet med hdmi 1,3 til tven. Er det noen som kan svare på hvorfor jeg får lyd, men ikke bilde? Ligger problemet i receiveren, eller er det PS 3s innstillinger som trenger forandring?

    på forhånd, takk for hjelp!

  2. #2
    Newcomer octane sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    297
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tipper problemet ligger i innstillingene på reciveren. Mener det er en innstilling der som sier at den skal sende lyd ut på HDMI kabelen. Rot litt rundt i menyene der, så finner du nok ut av det

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    670
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gå in på "settings" og finn "audio settings", skift fra optical til HDMI så får du nok lyd skal du se

  4. #4
    Newcomer Duckand sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    mange takk! skal sjekke ut forslagene, og komme med respons!

  5. #5
    Newcomer Duckand sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    143
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Løsningen på problemet mitt ble todelt, for det første, så stod settingene på playstationen til å sende ut lyden optisk, så den ble først forandret til hdmien, men det kom fortsatt ingen lyd.
    Videre, gikk gjekk inn på settings på onkyoen og forandret input på Game moden fra optisk, til hdmi. og da kom lyden.
    (Synes selv det er merkelig at det fra før av kom bilde men ikke lyd, men det er vel min mangel på kunnskap som gjør at jeg ikke forstår hvorfor)

    I alle fall, mange takk for raske svar!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •