NAD 317 slår seg av! HJELP!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    NAD 317 slår seg av! HJELP!

    Hei.

    Har et problem med min Nad 317.
    Den er brokoblet sammen med en 214.
    Har to cerwin vega AT 100 koblet til.
    Det som skjer er at 317- en slår seg av etter en 4-5 minutter. Blir et "klikk", nesten som et relè som slår seg av??
    Akkurat som man slår av den med fjernkontrollen. Slår seg på igjen like etterpå. Dette kan skje noen ganger. Har blitt verre i det siste. Men funker godt når den blir varm.
    Har prøvd med og uten høyttalere og signalkilder(cd,tuner)

    Kan det være at 317 er overbelastet? Har vært slik et halvt års tid.
    Skal høre med hi-fi klubben i morgen.

    Mvh

    Ole Bach

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.

    Ingen som har noen tips?
    Hi-fi klubben snakket om noen beskyttelseskretser/rele?

    Mvh

    Ole Bach

  3. #3
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, Har du sjekke ALLE ledninger er ok?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.

    Jepp. Alle signalkabler og høyttalerkabler er sjekket. Prøvd med og uten tilkoblet kabler og høyttalere.
    Har ikke prøvd som ren stereoforsterker. Kan vel ikke ha med at den er brokoblet?

    Mvh

    Ole Bach

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av O.bach
    Hei.

    Jepp. Alle signalkabler og høyttalerkabler er sjekket. Prøvd med og uten tilkoblet kabler og høyttalere.
    Har ikke prøvd som ren stereoforsterker. Kan vel ikke ha med at den er brokoblet?

    Mvh

    Ole Bach

    Prøv som kun stereoforsterker da og se om det hjelper?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.

    Skal prøve det, og se om det hjelper.

    Mvh

    Ole Bach

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.

    Snakket med HK Trondheim i dag og de sa at de visste hva feilen var, men ville ikke fortelle meg det. Dette p.g.a faren var at ukyndige kunne skru på den:? Fikk beskjed om å sende den inn, men måtte betale 390 kr for feilsøking + evt reparasjon.
    Begynner å bli frustrert her.

    Mvh

    Ole Bach

  8. #8
    Active Raven sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Sted
    Tvedestrand
    Poster
    411
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det beste er nok og sende den inn.
    Siden de vet hva som er feil, kan de sikkert gi deg en ca totalpris på reprasjonen?!

  9. #9
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du skal ikke betale feilsøkingsbegyr når de vet hva problemet er.
    De skal heller skrive på service "lappen" hva er som er gale og hva som må skiftes ut....

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •