Lav lyd på sub fra denon avr 1908

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lav lyd på sub fra denon avr 1908

    Jeg får en veldig lav lyd fra min sub. Først trodde jeg at den ikke ga lyd i det hele tatt, men den gir en svak lyd du hører når øret er helt intill.

    Ved kjøring av manuel test kommer det høg og klar lyd fra den.
    Sub står til on, lfe+main og høytalere (2ch/stereo) står til basis (ikke custom).

    Noen som har noe forslag til hvilke instillinger jeg må endre?
    Har kjørt den automatiske lydinstillingen med bruk av mikrofon og tror problemet oppsto etter det.

    På forhånd takk for hjelpen.

  2. #2
    Intermediate goldeneagle sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    971
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    var jeg deg ville jeg bare gått inn på instillingene til suben og skrudd opp volumet manuelt der først, kan nok være noe som har rota seg til under kalibreringen

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Løst

    Fant bare instillingene som gikk fra 0 til +15db på sub'en, uten at de gjorde noe forskjell. En ny runde med autooppsett ser ut til å ordnet problemet. Fremdeles litt lite lyd fra sub'en, men nå merker jeg den er der

    Takk for råd.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •