Problemer med Hitachi Hma-7500MK2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer knowledge91 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    78
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med Hitachi Hma-7500MK2

    Har en Hitachi Hma-7500MK2 effekforsterker denne er seffølgelig koblet etter en Hitachi Hca-7500MK2 forforsterker . men høyre høytaler utgangene spiller lavere og veldig dårlig kvalitet på lyden . (ubalansert lyd) har prøvd å bytte høytalerne om for å se om det var noe galt med høtalerne men samme feil da og, det skurrer i bass elementet når jeg skrur opp litt . men før funket denne utrolig bra .. høres heller ikke ut som den vrenger. er så rart i med at denne utgangen også spiller lavere .= /
    har dette koblet opp med ett par cerwin-vega at-80 . . tror dere det er vits å sendte dette på reperasjon ? eller bare glemme denne forsterkeren å kjøpe ny? tenkte om det hadde blitt for dyrt i forhold til verdi på forsterker settet ?
    Har hørt at dette er en klasiker noen steder . :P men aner ikke :P


  2. #2
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oisan, skikkelig klassisk hifi du har der!
    Kanskje det bare er volumen potmetret der må renses, der findes en spray man kan bruke til dette. Ellers kan det være en defekt i en rca kabel imellom for-og effektforsterker men dette er lite troligt.
    Har din forforsterker Audio Muting (-20db) kan du prøve denne, da må volumen skrues opp mer for samme lydstyrke, se om det hjelper. Da er det sikkert volumen der må renses.
    Der er ikke noe vakkel i høyttaler terminalene ?

  3. #3
    Newcomer knowledge91 sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    78
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Niels Nielsen
    Oisan, skikkelig klassisk hifi du har der!
    Kanskje det bare er volumen potmetret der må renses, der findes en spray man kan bruke til dette. Ellers kan det være en defekt i en rca kabel imellom for-og effektforsterker men dette er lite troligt.
    Har din forforsterker Audio Muting (-20db) kan du prøve denne, da må volumen skrues opp mer for samme lydstyrke, se om det hjelper. Da er det sikkert volumen der må renses.
    Der er ikke noe vakkel i høyttaler terminalene ?
    hjertelig takk for svar
    prøvde å ta (-20 db) men samme problem = / , kunne du utdypt deg mere ang vakkel? og potmetret ? .og denne rense sprayen du snakket om ?. morsomt å eie noe som er litt klassisk

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •