Denon avr-2807 ute av sync

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Denon avr-2807 ute av sync

    Er det noen andre som har hatt problemer med at denon avr-2807 er ute av sync på enkelte dvd'er?

    Dette kan stilles manuelt i videomenyen, men er utrolig irriterende at dette skal være nødvending på en forsterker til 8000,-

    Noen som har noen tips? Kan det være en produksjonsfeil?

    mvh Øystein

  2. #2
    Intermediate Pinguz sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    1,509
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er nok heller DVD spilleren din som er ute av sync. Prøv å koble DVD spilleren rett i TV og se om feilen fortsatt er der.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ok, skal teste det. det var dette svaret jeg fikk fra hifiklubben også =)

  4. #4
    Intermediate magnuswb sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    1,695
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke opplevd sync problemer med 2807, verken på dvd, blu-ray eller andre medier.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja jeg opplever en gang iblant å slite med lip-syncen både på DVD og HD DVD, jeg antok at det var ett vanelig problem på en del video-utgivelser jeg, og har egentlig aldri tenkt på at det kan være 2807 min det er noe rart med.
    Det har ikke vært noe kjempe problem da en "lett" kan justere lip-syncen under Video Options -> Audio Delay, men litt irriterende er det jo.
    Det som er litt pussig er at det stort sett er 200ms delay som må til på lyden for at det skal stemme. Jeg har også opplevd at sync-problemet har ordnet seg underveis i filmvisningen, og jeg med det har måttet justere tilbake delayen til 0ms.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •