Et spørsmål ang. yamaha rx-v663

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer Snipp sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Et spørsmål ang. yamaha rx-v663

    God kveld!
    Da har jeg akkurat koblet opp min nye yamaha rx-v663 og jeg må si meg meget fornøyd.

    Men det er et lite problem... Min bedre halvdel har en vhs-spiller som hun på liv og død skal bruke til å se sine gamle vhs filmer. Greit nok det, men når jeg koblet denne via forsterkeren med en s-video kabel blir ikke resultatet mye å skryte av. Bildet er svart/hvitt og ganske crappy.... Noen som kan hjelpe meg? Noen innstillinger på forsterkeren?

  2. #2
    Intermediate longbow sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    956
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Snipp
    God kveld!
    Da har jeg akkurat koblet opp min nye yamaha rx-v663 og jeg må si meg meget fornøyd.

    Men det er et lite problem... Min bedre halvdel har en vhs-spiller som hun på liv og død skal bruke til å se sine gamle vhs filmer. Greit nok det, men når jeg koblet denne via forsterkeren med en s-video kabel blir ikke resultatet mye å skryte av. Bildet er svart/hvitt og ganske crappy.... Noen som kan hjelpe meg? Noen innstillinger på forsterkeren?
    ofte må du inn i menyen og velge at det er s-video som er i bruk. du må inn der og switche.... ellers kan det være en gammel ødelagt kabel....

  3. #3
    Newcomer Snipp sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har vært innom menyene, men jeg finner ingen innstillinger som ser ut til å hjelpe. Kabelen er splitter ny så den skal være i tip-top stand

  4. #4
    Intermediate longbow sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    956
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Snipp
    Har vært innom menyene, men jeg finner ingen innstillinger som ser ut til å hjelpe. Kabelen er splitter ny så den skal være i tip-top stand
    det er foresten switching på vhs'en også. det var vertfall det på min en gang i tiden. viss ikkje den er rett blir bilde ufattlig dårlig.... se om du finner noe på den, endten i menyene, eller bak på spilleren....

  5. #5
    Newcomer Snipp sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg kjøpte en sånn dings på biltema som jeg bruker. En scartplugg med s-videoutgang. Kan den ha noe med saken å gjøre?

  6. #6
    Intermediate longbow sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    956
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Snipp
    Jeg kjøpte en sånn dings på biltema som jeg bruker. En scartplugg med s-videoutgang. Kan den ha noe med saken å gjøre?
    mulig.
    men prøv med kabel rett i tven da, og se om det blir noe bedre.
    men vhs'en støtter altså ikkje s-video??
    i så fall prøv med scart rett i tven, og kjør heller egne lyd kabler fra tv eller vhs til reciveren....

  7. #7
    Newcomer Snipp sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg vet den funker helt fint med scart rett i tv'en. Prøvde det i går. Grunnen til at jeg vil ha videospilleren koblet i forsterkeren er at jeg slipper så mange ledninger opp til tv'en.

  8. #8
    Intermediate Ookami sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    620
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Antakelig støtter ikke VHS'n din S-Video hvis den ikke har en S-video utgang bak, du må da bruke komposit utgang (gul plugg). Vet ikke om man kan bruke RGB (som den har i scarten, med mindre den er uuutruuulig gammel & kjiip) ut fra VHS'n inn på til Komponent inngangene på yamahaen, det får noen andre oppklare
    Merke & Model på VHS'n gjør det enklere

  9. #9
    Newcomer Snipp sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er en Grundig gv640hifi... Ny kostet den flesk!=) den er i hvetfall 10 år gammel.

  10. #10
    Newcomer Snipp sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    248
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    den har ikke s-video utgang nei

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •