Problemer med sub på Rotel1098

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Problemer med sub på Rotel1098

    Byttet tidlig i vår ut min Denon3805 til fordel for en Rotel1098,noe jeg ikke har angret en film på.
    Fikk en Svs Sb12 i posten på fredag å gledet meg stort til å koble opp.

    Problemet er som følger,får KUN lyd i sub når jeg kjører test tone.
    Tror jeg har prøvd alt som kan prøves.
    Har såklart skrudd på sub inne på menyen.
    Trodde et øyeblikk det var noe galt med suben,men den er og testet å funnet ok

    Noen som har noen gode forslag??????

  2. #2
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er de slik at jeg ikke vill få noe lyd i stereo vis forsterker er satt til Lfe+main siden jeg kun
    bruker en coax mellom Rotel å dvd spiller??

  3. #3
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen forslag???

  4. #4
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen tips?

  5. #5
    Intermediate phatbull sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    752
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av gpt33
    Har såklart skrudd på sub inne på menyen.
    Her du mener?
    -subi-jpg
    SUBWOOFER (yes/no/max): The YES setting
    is the standard setting if your system has
    a subwoofer. If your system does not have a
    subwoofer, select NO. Select the MAX setting
    for maximum bass output with normal bass
    being duplicated by both the subwoofer and
    any LARGE speakers in the system.


    1098 har to sub utganger, har du prøvd begge?

  6. #6
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja var den jeg mente.
    Har testet begge sub utgangene,men får fortsatt bare lyd når
    jeg kjører test tone.

    Musikk å film er de ingen lyd,merkelig å ikke minst VELDIG frusterende.

  7. #7
    Intermediate phatbull sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    752
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv dette (om det ikke er forsøkt )

    SUBWOOFER SETUP menu

    The OFF setting sends a full-range signal to
    your subwoofer so that you can use its builtin
    low-pass filter.


    ---------

    Default Setup

    Restore all features and settings to the original
    FACTORY DEFAULT settings.


    NOTE: Resetting to factory default settings will
    erase all stored settings including delay settings,
    speaker settings, balance settings, input
    settings and more. You will lose ALL system
    configuration settings. Be certain that you wish
    to do so before resetting the factory defaults.

  8. #8
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hurra!

    Der ble de endelig lyd i suben.
    Kom sliten hjem fra jobb å hadde lånt National Treasure2 nå.
    Leste svaret ditt å teste straks,å DA fikk jeg lyd.
    Har jo sjekke alle innstillinger flere ganger,men sikkert skrudd av å på
    omhverandre.
    Da ska jeg snurre film her.

    Tusen takk for hjelpen!!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •