Yamaha RX-V1900/3900 - Side 53

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 53 av 72 FørsteFørste ... 3 13 23 33 43 49 50 51 52 53 54 55 56 57 63 ... SisteSiste
Viser resultater 1,041 til 1,060 av 1428
  1. #1041
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei

    Takk for raskt svar, men det gjorde ingen forskjell. Jeg har kun en kabel mellom BD30 og v1900, og Auto eller HDMI på audio select gir samme resultat. Det gjør heller ingen forskjell om jeg endrer mellom Straight eller Sur Decode.

  2. #1042
    Intermediate Starman sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    3,152
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Snodige greier hvis du har satt Blu-Ray spilleren til å sende ut bitstream.. :-?

    Sikkert et dumt spørsmål...men er det HD-lydspor på platene du tester med?

    ...og er du sikker på at HD-lydspor er valgt i menyen på filmen?
    (Det er ikke alle Blu-Ray filmene som har HD-lydspor som standard valg, derfor spør jeg)

  3. #1043
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    549
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Definitivt verdt å spørre da slike problemer som oftest skyldes kilden/avspiller...

  4. #1044
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei igjen.

    Joda, jeg har sjekket med to filmer, en med dts-hd ma og en med DD TrueHD og jeg har sjekket med spillerens status at det er riktig spor som er valgt.

    Jeg har også sjekket at det er stilt inn på bitstream. Prøvde å bytte til PCM og fikk da opp PCM på receiverens display.

  5. #1045
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    549
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Kjitle
    Hei
    Hvordan får man displayet til å vise DTS/True HD?
    Alt min receiver viser er STRAIGHT, dette kunne jeg godt tenkt meg å fått til å vise Dolby True HD når jeg spiller av Blu-ray.
    Blu-ray spilleren er en Sony S350.
    Typen info som vises i displayet kan styres med INFO-knappen (typen info endres hver gang knappen trykkes)...

  6. #1046
    Intermediate homecinema sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    3,116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fant dette på avsforum.com:

    "to get the panasonic to output the hd audio in bistream format go into the audio settings menu and make sure the secondary audio is switched to off, if its left on you will only get standard digital audio."

    Sjekk instillingene på din spiller

    EDIT: det kan også være et firmware problem. Sjekk om du har siste FW på spilleren din.

  7. #1047
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Secondary audio står til off og jeg oppdaterte FW tidligere i dag. Begynner å gå tom for ideer. :???:

  8. #1048
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei igjen.

    Takk for mange gode forslag. Problemet er nå løst. Innlegget som sa at problemet sannsynligvis lå i spilleren hørtes mest logisk ut så jeg prøvde først systematisk å endre alle innstillinger som hadde med lyd å gjøre uten at det hjalp. Til slutt tok jeg en "reset to factory settings" (den med "trykk tre knapper på panelet og kryss resten av fingrene"). Deretter endret jeg til bitstream og satte secondary audio til off og da fungerte alt som det skulle .

    Vanskelig å si hva problemet opprinnelig var, muligens en eller annen setting som ikke vises i menyene som hadde blitt satt feil. Uansett, nå kan jeg nyte HD-lyd og se riktig info på displayet igjen.

  9. #1049
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    75
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    RX-V3900. sub og YPAO

    Hei

    Fikk meg en SVS SB12 Plus for en tid tilbake, men blir ikke klok på konfig av sub i oppsettet til V3900en. Setter jeg "bass out" til SWR, blir ikke lyden noe særlig. Setter jeg bass out til FRONT + SWR, blir det straks bedre, og suben spiller som den skal. Spørsmålet er egentlig, når brukes bass out til SWR, og hvordan får en dette optimalt?

  10. #1050
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    779
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nå en yamaha rx-v663 , ganske ny , men en kamerat av meg skal selge en rx-v1900 for 8000kr , så lurer jeg , er dette et sprang som er værdt å ta ?

    jeg kjører Klipsch , ser mye film , lest en del tester som sier 1900 fungerer veldig bra. men Vil jeg høre mye forskjell å få nytte av de ekstra funksjonene ?

  11. #1051
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    197
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har et spørsmål om delefrekvens på en 1900. Jeg har KEF HTS3001 (KHT3000 satellittene) som bakhøytalere. Når jeg kjører YPAO, så settes delefrekvensen på 90 Hz. I følge manualen til høytalerne, så går de ned til 70 Hz. Bør jeg endre dette, eller stole på YPAO?

  12. #1052
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    549
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Man skal ikke nødvendigvis stole på det YPAO til en hver tid kommer frem til, men i dette tilfellet er en delefrekvens på 20 Hz over høyttalerens nedre frekvensgrense et fornuftig valg.

    En god regel er alltid å legge delefrekvensen noe over (et par titalls Hz) nedre frekvensverdi oppgitt for høyttaleren i tilfelle produsenten har vært noe optimistisk i sin angivelse

  13. #1053
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    197
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk, det var det jeg egentlig tenkte.

  14. #1054
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    184
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har tilkoblet dekoder til cbl/sat HDMI. Jeg har også Wii tilkoblet cbl/sat component. For å få bilde fra Wii er jeg nødt til å ta ut HDMI kabelen. Dette er for tungvint. Er det noe innstillinger i receiver, eller kan jeg ikke ha noe tilkoblet både component og HDMI?

  15. #1055
    Intermediate Razortec sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,679
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du ikke flere innganger ledig på recieveren ettersom du har 2 komponenter på samme?

  16. #1056
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    184
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er 3 komponent innganger på receiver

    DVD - Her har jeg tilkoblet dvd-opptaker (denne har ikke hdmi)
    BD/HD DVD - Ledig, men har bluray-spiller tilkoblet HDMI kontakt med samme navn
    CBL/SAT - Wii på komponent, dekoder på HDMI
    Hvorfor kan jeg ikke bruke både komponent og hdmi inngangene?

  17. #1057
    Intermediate Razortec sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,679
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av xnn3882
    Det er 3 komponent innganger på receiver

    DVD - Her har jeg tilkoblet dvd-opptaker (denne har ikke hdmi)
    BD/HD DVD - Ledig, men har bluray-spiller tilkoblet HDMI kontakt med samme navn
    CBL/SAT - Wii på komponent, dekoder på HDMI
    Hvorfor kan jeg ikke bruke både komponent og hdmi inngangene?
    OK, da skal jeg prøve å forklare hvordan du skal få til dette.
    Du har en inngang som heter DVR vil jeg tro. Gå inn i menyen på recieveren og velg DVR og der kan du velge hvilken inngang og type den skal ha.
    På min 3800 kan jeg gå inn på menyen og velge "input select" > "DVR" der velger du hvor han skal ta signalene fra hvis jeg husker riktig

  18. #1058
    Intermediate Starman sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    3,152
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av xnn3882
    Det er 3 komponent innganger på receiver

    DVD - Her har jeg tilkoblet dvd-opptaker (denne har ikke hdmi)
    BD/HD DVD - Ledig, men har bluray-spiller tilkoblet HDMI kontakt med samme navn
    CBL/SAT - Wii på komponent, dekoder på HDMI
    Hvorfor kan jeg ikke bruke både komponent og hdmi inngangene?
    Det enkleste vil kanskje være å koble dekoderen til en annen, ledig HDMI inngang på receiver.

  19. #1059
    Intermediate Razortec sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,679
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det tar under 30sec. å gjøre dette med fjernkontrollen, så slipper man å krabbe bak og bytte på kablene.

  20. #1060
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei. Det er mulig du allerede vet dette, men teksten som står ved tilkoblingene bak på forsterkeren viser kun standardinnstillingene. Det er fullt mulig å endre dette selv. Sjekk ut IO-assignment i manualen. Hver tilkobling er identifisert med en bokstav eller et tall og du kan sette opp at f.eks. komponentinngang A skal brukes når du velger input fra DVR.

    Som sagt, mulig dette er gammelt nytt, men jeg kan ikke skjønne annet enn at det er dette du trenger.

    EDIT:
    På min V1900 er det:
    Set Menu - MANUAL SETUP - INPUT-MENU - DVR - I/O ASSIGNMENT - COMPONENT IN
    Velg den bokstaven som står ved komponentinngangen du bruker. Da skal Wii-en komme når du velger DVR som input.
    Sikkert noe tilsvarende på V3900

Side 53 av 72 FørsteFørste ... 3 13 23 33 43 49 50 51 52 53 54 55 56 57 63 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •