Rotel RSP-1068 - ikke lyd fra front left kanalen

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer DanRemy sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Rotel RSP-1068 - ikke lyd fra front left kanalen

    Hei!

    Har en Rotel RSP-1068 som har fungert utmerket fram til nå for en time siden hvor det plutselig ikke kom lyd fra den ene høyttaleren. Har ikke koblet på noe nytt eller no sånt, så synes det er snodig at den plutselig sluttet å funke. Jeg tok å sjekka det opp litt og det viste seg at det er front left output på forforsterkeren som ikke lenger ga fra seg lyd.

    Noen som aner hva som kan være feil?


    Mvh
    DanRemy

  2. #2
    Newcomer DanRemy sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som vet hva det kan være??

  3. #3
    Intermediate maskinisten sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    600
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde engang samme problemet med min Sunfire processor, problemet oppsto etter flytting.
    Problemet i mitt tilfelle var imidlertid såre enkelt å utbedre, da jeg åpnet processoren la jeg merke til at en ''flatkabel'' mellom processorkortet og utgangskortet var delvis løsnet.
    Så mitt tips er at du åpner og sjekker alle kabler og kontakter, det hvis du ikke er redd for å miste evt. garanti...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •