Vincent SP-331 bare blinker.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 15 av 15
  1. #1
    Newcomer terion sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Vincent SP-331 bare blinker.

    Fikk tak i en Vincent SP-331 og når jeg har koplet alt til, og skrur den på, så står den bare og blinker. Ingenting mer skjer etter det.

    Er det da noe galt me'n? Hva kan jeg gjøre..

  2. #2
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Sitat Opprinnelig postet av terion
    Fikk tak i en Vincent SP-331 og når jeg har koplet alt til, og skrur den på, så står den bare og blinker. Ingenting mer skjer etter det.

    Er det da noe galt me'n? Hva kan jeg gjøre..
    Fulgte det ikke med brukerveiledning. Står noen feilsøkingstips der. Mener å huske at rørene på inngangstrinnet bruker noe tid på oppvarming før forsterkeren er klar.

  3. #3
    Moderator striky sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Sted
    Vestfold
    Poster
    3,296
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den skal blinke i 20-30 sekunder før den er klar for bruk.

  4. #4
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Sitat Opprinnelig postet av striky
    Den skal blinke i 20-30 sekunder før den er klar for bruk.
    Det var det jeg tenkte meg.

  5. #5
    Newcomer terion sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg sitti og sett på at den blinker kanskje i 5-6 minutter. Det er vel ikke helt normalt?
    Kjøpte den brukt, så har ingen manual, nei..

  6. #6
    Newcomer Dogge sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    128
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde fingrene i en sånn for kort tid siden + at jeg har en noe beslektet type selv.
    Som tidligere sagt så skal det bare blinke i noen sekunder før releene klikker inn.
    Var den sånn når du kjøpte den?
    Da ville jeg nok ha levert den tilbake.
    Feilsøking tror jeg ikke er så veldig vanskelig på denne forsterkeren, da den er ganske enkelt og oversiktlig oppbygget.
    At rørene er gåen har jeg aldri hørt om på denne forsterkeren, men det kan jo være en mulighet.
    Rørene som heter 6n16 har ingen normal sokkel, og er loddet fast, så et evt. bytte av dem er ikke noe for hvem som helst.
    Dersom du ser at begge to begynner å lyse inni der når du slår den på, så er det nok noe annet.
    Forløbig så har jeg ikke noe konkret svar til deg, men jeg grubler...

  7. #7
    Newcomer terion sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Begge rørene gløder opp og lyser godt og varmt bare noen sekunder etter jeg har skrudd på knappen, men likevel står den bare å blinker. Som om den ikke får med seg at rørene er klare..? Evt at de er dårlige..

    Selv har jeg litt kjennskap til elektronikk, mest lodding, og jeg syntes ikke det er det aller peneste loddingen i denne forsterkeren. Tilgang på loddeutstyr av varierte slag er ikke noe bekymring.

    Hvem forhandler/driver service på Vincent på østlandet/vestfold?

  8. #8
    Newcomer Dogge sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    128
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gravde frem min egen fra skapet her nå, og startet den opp.
    Har den ikke i bruk for tiden, men har den lett tilgjengelig.
    Fra kald forsterker blinket den under halvminuttet før releene klikket inn, og deretter et par sekunder etter dette.
    Mulig rørene dine er ok da, men at det er noe galt med releene eller styrestrømmen til dem?
    Releer er gjerne mer utsatt for feil enn mye annet i den forsterkeren.
    Hvem som driver service på dem vet jeg ikke, men det er vel bare å finne en forhandler og høre hvem de bruker.

  9. #9
    Newcomer terion sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får ta å sjekke opp litt, se om jeg klarer å finne noe servicemanual på den eller noe.
    Han jeg kjøpte den av skulle dekke evt reperasjon av den så.

    Men, er det normalt at begge reléene ikke vil slå inn da? Mulig om det er styrestrøm, vel. Hm. Den står iallefall bare å blinker.. Noe irriterende det. Så for meg en kveld med litt testing av høytalerene mine med en skikkelig forsterker igjen...

  10. #10
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Sitat Opprinnelig postet av terion
    Begge rørene gløder opp og lyser godt og varmt bare noen sekunder etter jeg har skrudd på knappen, men likevel står den bare å blinker. Som om den ikke får med seg at rørene er klare..? Evt at de er dårlige..

    Selv har jeg litt kjennskap til elektronikk, mest lodding, og jeg syntes ikke det er det aller peneste loddingen i denne forsterkeren. Tilgang på loddeutstyr av varierte slag er ikke noe bekymring.

    Hvem forhandler/driver service på Vincent på østlandet/vestfold?
    Se på Neby Hi-Fi Concept AS Tlf: 23 23 43 60
    Serviceverksted ligger i Marcus Thranesgate i Oslo.
    Du kan også benytte Dahlens elektronikkservice på Skytta

  11. #11
    Newcomer terion sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok. Takker for svar så langt!

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av terion
    Nå har jeg sitti og sett på at den blinker kanskje i 5-6 minutter. Det er vel ikke helt normalt?
    Kjøpte den brukt, så har ingen manual, nei..
    Tredje nederst på denne siden finner du manual for SP331
    Product Manuals

    Edit: Det var 331MK, sorry.

  13. #13
    Newcomer terion sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    28
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det går bra, hehe. Jeg ble lurt av den samme :P

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Vincent SP-331

    har ein slik , eg slo den av .. etter noen timer sku eg slå den på og den er helt død. ikke lys i det hele. sjekket sikringen på den . den er hel og ok. ka er galt da?

  15. #15
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Sitat Opprinnelig postet av markbr
    har ein slik , eg slo den av .. etter noen timer sku eg slå den på og den er helt død. ikke lys i det hele. sjekket sikringen på den . den er hel og ok. ka er galt da?
    Har du målt sikringen med et multimeter/voltmeter? Rart den er helt død hvis sikringen er ok.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •