Onkyo 875 død?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Onkyo 875 død?

    Fikk levert en ny Onkyo 875 i dag.
    Når jeg skal skru den på skjer det absolutt ingenting. Når jeg trykker på on kommer det en klikkelyd etter et par sekunder. (Høres ut som automatsikring i strømforsyningen.
    Får ikke noe lys i hverken ready eller display.

    Har målt vegguttaket mitt. Alt er i skjønneste orden der.
    Noen som har noen tips? Eller er det bare å sende dritten i retur?

    Forresten noem som vet hvem som kan reparer dette. Bor på Jessheim Akershus.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    82
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du er jaggu uheldig, først blir en stjålet på vei til deg og nå dette...

    Hva skjer om du prøver å bytte source til dvd, cd etc?

    Hos meg kommer det en klikkelyd som fra ett rele.

  3. #3
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av brdove
    Fikk levert en ny Onkyo 875 i dag.
    Når jeg skal skru den på skjer det absolutt ingenting. Når jeg trykker på on kommer det en klikkelyd etter et par sekunder. (Høres ut som automatsikring i strømforsyningen.
    Får ikke noe lys i hverken ready eller display.

    Har målt vegguttaket mitt. Alt er i skjønneste orden der.
    Noen som har noen tips? Eller er det bare å sende dritten i retur?

    Forresten noem som vet hvem som kan reparer dette. Bor på Jessheim Akershus.
    Lever den eller send den tilbake. Krev en ny. Hvor ble den kjøpt da?

  4. #4
    Intermediate bigtor sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Sted
    Laksevåg
    Poster
    1,230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av brdove
    Fikk levert en ny Onkyo 875 i dag.
    Når jeg skal skru den på skjer det absolutt ingenting. Når jeg trykker på on kommer det en klikkelyd etter et par sekunder. (Høres ut som automatsikring i strømforsyningen.
    Får ikke noe lys i hverken ready eller display.

    Har målt vegguttaket mitt. Alt er i skjønneste orden der.
    Noen som har noen tips? Eller er det bare å sende dritten i retur?

    Forresten noem som vet hvem som kan reparer dette. Bor på Jessheim Akershus.
    Har du husket å slå på power knappen under dekselet?
    Mvh bigtor

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bigtor
    Har du husket å slå på power knappen under dekselet?

    He he jepp.

    Men jeg har feilsøkt litt.

    Denne recieveren kommer rett fra Onkyo Tyskland.
    Forsterkeren starter opp. Men ingen lys eller display fungerer. Etter ca 3 min kom displayet på. Men det er ikke logisk. Når jeg forandrer kilde står skjer det ingenting. Det vises på on screen menyen at jeg forandrer kilde og justerer volum, men ikke på displayet på forsterkeren.

    Forsterkeren kan ikke formidle hverken bilde eller lyd.

    Jeg ventet ekstra lenge på denne fordi jeg ville ha siste dsp og firmware fra Onkyo. Så den kom fra fabrikken forrige tirsdag. Siden forsterkeren oppører seg slik er det enten noe elektronikk som er fucka, eller firmware/dsp som kræsjer. Er nok bare å sende dritten i retur å sette seg ned å vente på en ny.

    Er jeg skikkelig uheldig har jeg tatt knekken på utgangen på ps3 og cd spiller.
    Koblet på den gamle forsterkeren før jeg dro på jobb bare for å prøve, fikk ikke lyd da gitt...................:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

    Lurer faktisk på å kjøre til grensen i Oslo på hifiklubben å kjøpe tilbake "gamle" merket mitt Nad. For akkurat nå synes jeg Onkyo er noe søppel.....

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av da-ty@online.no
    Lever den eller send den tilbake. Krev en ny. Hvor ble den kjøpt da?
    Den er kjøpt i Tyskland. Derfor problemet....

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da har jeg operert Onkyoen min. Alt fungerer som det skal nå.

    Jeg har et lite spørsmål som sikkert har vært diskutert 1000 ganger her på forumet. Når man ikke ser film med hd lyd (dts hd og true hd). Altså når man ser film med dd eller dts. Bruker dere som har ps3 bitstream eller pcm da?

    Grunnen til at jeg spør er at jeg selv følte at bitstream ga en bedre lyd? Eller er det bare jeg som tror dette?

    Siden ps3 ikke kan bitstreame hd lyd må man selvfølgelig sette på pcm når man ser slik film.

    Noen som har erfaringer med dd og dts når det gjelder bitstream kontra pcm?
    Kan det være at lydbehandlingen er en smule bedre i Onkyo enn ps3?

    Kan være at dette er noe jeg inbbiller meg.....

    Et til spørsmål.
    Det er en HDMI ut på denne. Siden jeg ikke bruker plasmaen så veldig ofte tenkte jeg å koble denne til med komponent. Men jeg får ikke noe bilde ut på komponentkabelen. (Har bare hdmi kilde inn). Er ikke dette mulig på 875?

  8. #8
    Expert
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    5,562
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det var litt av en hurtig reperasjon, 2 dager. hva gjorde du?

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av einis
    det var litt av en hurtig reperasjon, 2 dager. hva gjorde du?
    Jeg opererte den selv....... Med telefonveiledning fra en tekniker på Onkyo Tyskland. Prøvde å få kontakt med MONO, men når de hørte at den kom fra tyskland ville de ikke si noe. Noe som ikke overrasker meg fra mono sin side.

    Var et kort som hadde dårlig kontakt. Og dette skyldes helt sikkert elendig "fragile" frakt med UPS. Jeg tipper at forsterkeren muligens har blitt fraktet opp ned..... Men nå virker den ihvertfall som bare rakkern...

    Noen som har svar på hdmi inn til komponent ut spørsmålet mitt?

  10. #10
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    1,342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen som har svar på hdmi inn til komponent ut spørsmålet mitt?
    Jeg kjenner ikke til noen recivere som kan gjøre dette.
    Meg bekjent så er det vel noe med at HDMI ikke tillater D/A konvertering pga av copyprotection ?

    En A/D konvertering av en analog kilde til en digital går derimot fint. Men det hjelper jo desverre ikke deg i dette tilfellet.

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AndyMcnebb
    Jeg kjenner ikke til noen recivere som kan gjøre dette.
    Meg bekjent så er det vel noe med at HDMI ikke tillater D/A konvertering pga av copyprotection ?

    En A/D konvertering av en analog kilde til en digital går derimot fint. Men det hjelper jo desverre ikke deg i dette tilfellet.
    Ok. Med andre ord MÅ jeg kjøpe meg en hdmi splitter da..... Trodde jeg kunne sende signalet gjennom komponent jeg:cry:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •