Yamaha RX-V663 erfaringer - Side 4

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 4 av 19 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... SisteSiste
Viser resultater 61 til 80 av 380
  1. #61
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    5.1/7.1

    Hei,
    er litt novis på hjemmekino.
    Jeg lurer på å kjøpe Yamaha RX-V663, siden den får gode tilbakemeldinger.

    Hvis man kun ønsker bruke et 5.1 høyttaler system, er dette forsterkeren for meg? Er det slik at man mister 2 lydspor hvis man kun har 5.1 høyttaler koblet inn?

    Er veldigt intressert av å investere i Mirage Nanosat 5.1 fra BMH. Passer de till denne receiver?

    Mvh
    gucken

  2. #62
    Active togr sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    351
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg en Yamaha Rxv-650 som er koblet analogt til en pana DMP-BD55. lurer på om jeg skal bytte Yamaha Rxv-650 til 663. så tror dere jeg har mye å hente der en mindre kabelrot? høyttalerene er Qln 604 mkII.

  3. #63
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,732
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du vil jo få bedre lyd og enklere kalibrering av filmlyd.

    Husker ikke om 650 kan biampe men det kan jo 663 dermed kan du få bedre effekt til frontene ved å koble over forsterkeren.

    Dessuten har jo 663 avanserte videofunksjoner som gjør at du kan bruke spilleren til oppskalering av feks dvd eller tv.

  4. #64
    Intermediate mg_martin sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    1,333
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hentet min 663 idag.. Synes lyden fikk et skikkelig løft, men nås kal de sies at jeg ikke har fatt HD formatene tidligere, men sålangt så er jeg relativt fornøyd.

    Det som plager meg litt er at det er en del susing fra høyttalerne. Noen fler som har opplevd dette? Kilde er PS3.

  5. #65
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,732
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mg_martin
    Hentet min 663 idag.. Synes lyden fikk et skikkelig løft, men nås kal de sies at jeg ikke har fatt HD formatene tidligere, men sålangt så er jeg relativt fornøyd.

    Det som plager meg litt er at det er en del susing fra høyttalerne. Noen fler som har opplevd dette? Kilde er PS3.
    Danke

    Har du galvanisk skille til tvn?

    Sjekk om det er pga dette ved å dra ut antenneledningen fra veggen.
    Jordingstøy i forbindelse med DATA, TV/digitalboks og SUBWOOFER lager støy i høytalere.

    Koble ut alle disse fra sine kontakter enkeltvis for å finne ut om det er noe av dette.

  6. #66
    Intermediate mg_martin sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    1,333
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har ikke data, har ikke tv ( har projektor da) og subben tror jeg ikke er problemet siden det ikke var noe problem på forrige reciever.

    like mye støy på ALLE høyttalerne :S

    For å forklare det litt bedre. Det høres ut som jeg har maksa lydnivå på recieveren, selv om jeg har mye å gå på.. har på -10 på lydnivå som regel og da høres det godt.. Har ikke prøvd med en anne kilde enda. kan være det er ps3 som er problemet.

  7. #67
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    203
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg sliter med det problemet at jeg har koblet til Dynavoice M65 til 663 receivern, men det kommer susing gjennom ht. Susingen blir høyere jo mer jeg skrur opp volumet på receivern.
    Trykker jeg på "audio select" på receiveren, så kan jeg velge hva jeg vil bruke, og når jeg bruker auto elleranalog så suser det, men med resten så suser det ikke.

    Noen som hvet hvordan jeg skal få lyd fra en DVD-spiller via receiven. Koblet til en coaxkabel fra DVD-spilleren til der det stod "coax" bak på receiven og plugget den inn på "DVD" bak på receiven. Fikk ikke lyd i det hele tatt.
    Sjekket i manualen, men forstår den ikke helt.
    Gikk inn på manual settup-input menu, men så forstod jeg ikke resten.

    Noen som kan hjelpe meg med problemet ?
    ------
    amdturion

  8. #68
    Intermediate stapedius sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    1,842
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg anskaffet faktisk denne i sommer til min Pioneer plasma TV og Dali Motif høyttalere. Har ikke bygget ut til surround ennå, men i og med at plassen dette er lokalisert i skal på sikt kunne brukes av mine to elleville sønner så ville jeg ha muligheten til å kunne spille av skikkelig surround (også med alle de nye HD formatene innen lyd).

    Lyden i stereo er intet å si på med nevnte høyttalere. Men i et mer krevende oppsett vet jeg ikke helt hva den er god for. Har dog trua på Yamaha slik de seiler i medvind for tiden

  9. #69
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,732
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av amdturion
    Jeg sliter med det problemet at jeg har koblet til Dynavoice M65 til 663 receivern, men det kommer susing gjennom ht. Susingen blir høyere jo mer jeg skrur opp volumet på receivern.
    Trykker jeg på "audio select" på receiveren, så kan jeg velge hva jeg vil bruke, og når jeg bruker auto elleranalog så suser det, men med resten så suser det ikke.

    Noen som hvet hvordan jeg skal få lyd fra en DVD-spiller via receiven. Koblet til en coaxkabel fra DVD-spilleren til der det stod "coax" bak på receiven og plugget den inn på "DVD" bak på receiven. Fikk ikke lyd i det hele tatt.
    Sjekket i manualen, men forstår den ikke helt.
    Gikk inn på manual settup-input menu, men så forstod jeg ikke resten.

    Noen som kan hjelpe meg med problemet ?
    ------
    amdturion
    Danke

    For å gjøre det veldig enkelt for deg. Forsterkeren må stå på DVD, dette gjør du enten ved å trykke DVD knappen på fjernkontrollen eller ved å trykke på en av SCENE knappene på forsterkeren.
    Framme på forsterkeren er det en liten knapp som heter AUDIO, når du trykker på denne så kan du vri det høyre lille hjulet slik at du bytter mellom analog og digital, coax. Den skal stå på digital coax.

    Du kan også gjøre dette meget enkelt med fjernkontrollens knapper.

    Det er mulig du må gjøre det samme med DVD spilleren dvs stille i setup at du skal bruke digital istedenfor ANALOG.

  10. #70
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    203
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, takker for hjelp

  11. #71
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,732
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av amdturion
    Ok, takker for hjelp
    Danke

    Om det suser i stereo analog og ikke i coax og det ikke er jordingsfeil, så kan det hende det er på tide å bytte phono/audio kabel.
    Invester i en mer solid til rundt 200kr som er mer skjermet og har bedre kontakt. Feks Qed, Argon eller Profigold fra komplett.no.
    Da er du nemlig mye mer sikret mot skurring eller at kontakten blir dårlig.

  12. #72
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,732
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mg_martin
    har ikke data, har ikke tv ( har projektor da) og subben tror jeg ikke er problemet siden det ikke var noe problem på forrige reciever.

    like mye støy på ALLE høyttalerne :S
    Vel du finner jo feilen når du kobler ut en og en komponent. Hvis det ikke er noe av det nevnte, så kan det hende du må sjekke signalkabler.

    PS3 har jeg aldri hørt om lager støy, men antenne/subwoofer pleier å være en sikker vinner.

  13. #73
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    203
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har koblet opp to små sidehøyttalere til receiveren, men når jeg ser film så hører jeg nesten ikke noe fra de.
    Det jeg lurte på var om det gikk ann å stille opp lyden på sidehøyttalerene, slik at jeg kunne høre de bedre under filmen ?
    ------
    amdturion

  14. #74
    Intermediate Folkvord sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    1,499
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du koblet i surround eller surround back?

    Hos meg er det slik at hvis jeg kobler i surround back, så hører jeg nesten ingenting, men i surround så hører jeg mer. Du kan jo prøve det.

    Er det 5.1 du har?

  15. #75
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    203
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    koblet den til surround

  16. #76
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,732
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare så dere vet det så er det nesten ALDRI lyd i sidekanalene. De gangene det er lyd, kan feks være en biljakt,helikopter, kuler, eksplosjon, eller vind og naturlyd.

    Men det er svært lite.

    Den høytaleren som har mest lyd er Centeren, den står for hele 60% av all lyden. Der har dere også grunnen til at en del hifi entusiaster skaffer seg kongecenter høytalere som feks Swans eller Klipsch.
    Deretter er det frontene og subwoofer/lavfrekvens.
    Sidesurround og baksurround brukes bare som regel til effekter, og det er jo ikke akkurat så mye effekter i filmer. Som regel bare i actionrelaterte filmer og høydepunkter.
    I filmer med bra lydspor så er det som regel god bruk av sidesurround...

    Du vil få bedre effekt fra sidekanalene ved å skru opp lyden. Referanselyden til THX kino er skremmende 0 Desibel.
    Det er skremmende høyt og anbefales ikke om naboene er hjemme.8)
    Men du kan jo prøve en effektfull film på mellom 0 -15 desibel en gang så får du nok liv fra effektkanalene også.

    Du kan også stille effekt opp manuelt, råder til å lese i bruksanvisning nøye. Selv så synes jeg miksingen av lyden er grei som den er, om jeg føler for mer effekt så skrur jeg bare opp volum.

  17. #77
    Newcomer espennor sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    200
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HDIM-lyd fra HTPC funker ikke

    Koblet opp 663 i går.
    Funket fint med Panasonic BluRay spilleren, HDMI.
    For å spille av CD i Panasconic måtte jeg bruke COAX, fikk ikke lyd HDMI der???
    Får ikke lyd via HDMI fra PC, PC indikerer dog lyd ut via HDMI.
    Det kommer ut litt lyd som er veldig hakkete.
    Itillegg så blinker HDMI og PCM lyset på 663 når jeg sender HDMI ut fra HTPC.... her er noe galt!

    Bildet er veldig bra både med BluRayspiller og HTPC

    Jeg tror det er innstillinger på 663 som må justeres.

    Noen som har noen råd?


    Hat lest litt i manualen, men den er jo laaag og tykk:-)

  18. #78
    Intermediate Danke sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    4,732
    Takk & like
    Nevnt
    7 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av espennor
    Koblet opp 663 i går.
    Funket fint med Panasonic BluRay spilleren, HDMI.
    For å spille av CD i Panasconic måtte jeg bruke COAX, fikk ikke lyd HDMI der???
    Får ikke lyd via HDMI fra PC, PC indikerer dog lyd ut via HDMI.
    Det kommer ut litt lyd som er veldig hakkete.
    Itillegg så blinker HDMI og PCM lyset på 663 når jeg sender HDMI ut fra HTPC.... her er noe galt!

    Bildet er veldig bra både med BluRayspiller og HTPC

    Jeg tror det er innstillinger på 663 som må justeres.

    Noen som har noen råd?


    Hat lest litt i manualen, men den er jo laaag og tykk:-)
    Danke

    Veldig få som får lyd via HDMI på data.

    Vet ikke hvorfor det er sånn, men de fleste jeg kjenner kjører lyd via optisk eller digitalcoax fra data og bilde via HDMI eller DVI.

  19. #79
    Newcomer espennor sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    200
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Danke
    Danke

    Veldig få som får lyd via HDMI på data.

    Vet ikke hvorfor det er sånn, men de fleste jeg kjenner kjører lyd via optisk eller digitalcoax fra data og bilde via HDMI eller DVI.
    Takk for svar, ja det ser litt vanskelig ut å få HDMI lyd på pc.
    Har fått lyd via coax, men kun 2.0 så langt, sikkert driver problemer...

    Har reinnstallert HTPC, mulig jeg må oppdatere driverene...

    Anyways, Thanx:-)

    Må bare få sagt det, YAPO liker jeg:-)

  20. #80
    Intermediate redline sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    635
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kikket på det samme problemet for en kompis i helgen. Han har en Acer HTPC med noe Realtek integrert lydkort på hovedkortet. Han får heller ikke lyd på sin via HDMI. Fant forøvrig en fix på det via Google men litt for omfattende. Gikk for en optisk kabel fra pc til amp og det funker fint.

Side 4 av 19 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •