spm om yamaha RXV-1400

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 15 av 15
  1. #1
    Intermediate Whoracle sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,610
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    spm om yamaha RXV-1400

    hei, jeg har nettopp annskaffet meg denne flotte forsterkeren og er godt fornøyd, jeg har et spm som sikkert noen av dere har et svar på, jeg vil gjærne høre på musikk i vanlig stereo med sub, men er det mulig å få til på den forsterkeren? når jeg prøver så får jeg valgene: 2ch stereo, direct stereo og 7 ch stereo, de to første valgene så er ikke sub'n med, noen som vet hvordan jeg får det til? takk...

  2. #2
    Intermediate Moho sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    1,234
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har selv en RX-V460RDS, og setter den da på stereo. (Knappen på fjernkontrollen)

    Du må i grunnoppsettet sette subwoofer -> YES, eller sgir den ingen lyd fra seg

    Etter det skal den alltid vært på uansett om det er 2, 5 eller 7 kanaler i drift..

  3. #3
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,635
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har RX-V1400 selv.
    Sub-en spiller med på alle programmene unntatt Direct.
    Direct går ikke innom noen filtre eller EQ i forsterkeren men sender signalet ubehandlet til høytalerne.
    (Dere vet hva jeg mener).

    Slik jeg har justert sub-en min er:
    1/2 gain på volumet på selve sub-en
    delefilteret på max på selve sub-en, satte crossover til 80 Hz på forsterkeren.

    Testet med å kjøre kun sub-en nå og den spiller på alle stereomodus foruten direct som sagt.

  4. #4
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg må sette min Rx-V 1200 på Both i høyttaler setupen for at sub'en skal være med i Stereo mode. Vet ikke hvordan dette er på nyere forsterkere men...
    Bruker egentlig bare hovedhøyttalerne ved musikk alikevel...


    Mvh

  5. #5
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,635
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Soundfre@k
    Jeg må sette min Rx-V 1200 på Both i høyttaler setupen for at sub'en skal være med i Stereo mode.
    Tror dette er løsningen.
    I manual setup må du aktivere sub og front til å spille dypbass.

  6. #6
    Intermediate Whoracle sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,610
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nja..men jeg har jo sub i 7 kanals stereo da, rart det ikke er på vanlig stereo da, men takk for svar, får tukle litt mere i setup jeg :P noen andre forslag foresten?

  7. #7
    Intermediate Whoracle sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,610
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Soundfre@k
    Jeg må sette min Rx-V 1200 på Both i høyttaler setupen for at sub'en skal være med i Stereo mode. Vet ikke hvordan dette er på nyere forsterkere men...
    Bruker egentlig bare hovedhøyttalerne ved musikk alikevel...


    Mvh
    å sette both på bassout i speakersetupen fungerte, kan man få osd på tv'n? kjører skart fra tv'n til forsterkeren men får ingen bilde på tv'n..noen som har noen tips der?

  8. #8
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan har du koblet "Monitor Out" fra forsterker til TV?

  9. #9
    Intermediate Soundfre@k sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    4,383
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har koblet bildesignal fra dvd-spiller igjennom forsterkeren og til Tv/Pj? Da skal det ikke være noe problem å få osd.... Er mulig å slå av/på osd i setup'en. Husker ikke nøyaktig hvordan man gjør det, siden jeg ikke bruker osd for øyeblikket. Osd er veldig greit de første gangene man setter opp forsterkern, men når man blir litt kjent med menysystemet synes jeg det går greit uten. Kobler man direkte mellom dvd spiller tv så slipper man noen kabler bak forsterkeren også.

    Mvh

  10. #10
    Intermediate Whoracle sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2003
    Poster
    2,610
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja takk, har ikke tenkt på å koble via dvd spilleren enda, men bruker en plugg bakbå forsterkeren, en slik s-video plugg - & til tv'n men får ikke bilde da..å få fram osd skulle vel bare være å trykke flere ganger på den osd knappen på fjerkontrollen. får prøve den metoden via dvd'n jeg da

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    et litt annet sp

    har noen av dere 1400 eiere prøvd å koble en parabol tuner som gir s-video via scart til reciver og så til tv?
    når jeg gjør dette får jeg et galt signal... fargeforstyrrelser osv...
    trenger virkelig hjelp!
    det funker fint på en annen hk reciver, funker også fint når jeg kobler meg utenom reciver (direkte til tv).

    all hjelp tas imot med kjempe takk!

  12. #12
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: et litt annet sp

    Sitat Opprinnelig postet av haavarda
    har noen av dere 1400 eiere prøvd å koble en parabol tuner som gir s-video via scart til reciver og så til tv?
    når jeg gjør dette får jeg et galt signal... fargeforstyrrelser osv...
    trenger virkelig hjelp!
    det funker fint på en annen hk reciver, funker også fint når jeg kobler meg utenom reciver (direkte til tv).

    all hjelp tas imot med kjempe takk!
    Har du prøvd å deaktivere "Video conversion"?

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja det har jeg prøvd...
    men ser ikke ut til å hjelpe...
    bruker du s-video fra scart? funker det for deg?
    noen andre tips?

  14. #14
    Guru Tiger sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    14,452
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av haavarda
    bruker du s-video fra scart?
    Nei, beklager.

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    okay...
    si gjerne ifra om du eller noen andre kommer på noen fine tips...
    (har snakka med yamaha og de er usikre og snakker om signaltap...)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •