Lyd problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6

Tråd: Lyd problemer

  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd problemer

    Pappa har nettopp kjøpt Denon avr 1508 og denon 1740. Han har foreløpig en gammel tv. Det er koblet opp med en hdmi kabel mellom forsterker og dvd spiller og mellom dvdspiller og tv er det scart. Får bildet men ikke lyd. Er koblinga feil eller er det noen instillinger som må gjøres. har ikke noe peiling på hdmi eller nye forsterkerene til denon. har lest i manualen uten å bli noe klokere.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvis du tenker på tv lyd til forsterker, går vel ikke dette, da må du vel til med en rca kabel eller annen passende mellom tv/tv mottaker og forsterker...

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nei, er ikke det. gjelder avspilling av dvd

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvis problemet er at du ikke får lyd på tv'en når du spiller dvd. må du se til at du har en ordentlig scart, altså at alle 21 pinnene i kontaktene er der, noen scart har bare enkelt av pinnene, avhegig av hva de er tenkt å brukes til...

    Blir forresten litt forvirret, du sier du får bilde men ikke lyd... hvor du ikke får lyd? I tv'en eller via forsterkeren til høyttalerene...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    195
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du får altså ikke lyd av dvd verken på tv'en eller på stereoen?

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    problemet var at det ikke var hdmi hele veien.


    Takker for svar

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •