Jeg har skaffet meg en Toshiba HD DVD EX1, og oppgradert til versjon 2.7. På min Onkyo 875 kan jeg endelig for første gang se True HD i displayet. På min PS3 kan jeg kjøre ukomprimert PCM, men får ikke lyd over bitstream og kan derfor ikke la Onkyoen dekode signalene.

Ved True HD får jeg kun lyd i 5 kanaler + sub. Kan man få lyd i center bak uten at det går på bekostning av lydbildet ellers ? Dersom jeg trykker på "surr" knappen kan jeg bytte lyd til Dolby Digital EX (f.eks), og da får jeg lyd i center bak. Klarer ikke å høre om lyden blir dårligere eller annerledes. Ser dog at det fremdeles står True HD i displayet, men i rød og med små bokstaver. Displayet viser Dolby Digital EX med store bokstaver.

Er det noen som har testet de ulike innstillingene på Onkyo 875 ? Jeg bruker Neo 6 på DTS og Dolby Digital EX på DD 5.1 for å få lyd i center bak. Har ikke testet alle THX innstillingene og som høres best ut.

Jeg får heller ikke Dolby Pro Logic IIx som et alternativ på 5.1 signaler. Da får jeg bare Dolby Digital EX. Er det bare med 2 kanals lydspor jeg kan velge Dolby Pro Logic IIx ?