Denon + Electrocompaniet

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer ICE_84 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    214
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Denon + Electrocompaniet

    Låner i dag en Electrocompaniet effektforsterker AW60 for og koble på min Denon AVR-2105, men det blir liksom bare "groms"... virker nesten som at d er i hovedsak bare de lave frekvensene som kommer til høyttalerne (CV CLS10)...
    Hører lyd i diskanten også, men det er bare så vit...

    Er d noen vesentlige innstillinger jeg ikke har brukt??

    Takke for gode råd...

  2. #2
    Newcomer ICE_84 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    214
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det ingen som har erfaring med DENON + EFFEKT + CV....

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    107
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvordan har du koblet det da?

  4. #4
    Newcomer ICE_84 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    214
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    koblet fra preout LF og RF på denon til L og R på Electrocompaniet ikke så mye å ta feil av der... spørsmålet er bare om d er noen innstillinger på Denon som jeg har oversett...

  5. #5
    Newcomer ICE_84 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    214
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    noen som har tips og råd i dag...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •