Støy fra HK AVR65

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Støy fra HK AVR65

    Hei
    Kjøpte en AVR65 nå i ettermiddag, men sliter med veldig mye bakgrunnsstøy nå.
    Den fungerte helt fint når jeg hørte på den hos selger.
    Hjelper ikke om jeg kobler fra alt av signalkabler og kun har i høytalerkabler.

    Noen som har et forslag på hva som kan ha skjedd?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har noen formening? Noe inni som har fått seg en trykk når den ble flytta f.eks?

  3. #3
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så du har også støy om du ikke bruker 218 som effektforsterker ?
    Bruker du 218 som effektforsterker må du koble fra Pre Out front på H/K med en rca kabel til Main In på Nad og koble høyttalerkablene på Nad.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd med både 218 som effekt, og med høytalerne koblet rett til AVR65`en. Men samme lyden.
    Skal sies at den blir endel svakere hvis jeg velger Coax og optical istede for analog...

  5. #5
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Okay, nå er jeg mer med. Bruker du Toslink skaber du et galvanisk skille mot støy, så det er det bedste nå.
    Ellers, litt mer info kunne jeg tenke meg om resten av anlegget ditt. Hvilket annet utstyr bruker du ? PC ?
    Har du noen dimmere i bruk ? Disse kan skabe veldig mye støy...
    Kanskje du må ha skermede analoge kabler.
    Du må prøve utelukkelsesmetoden her tror jeg.
    (Har du en antennekabel et sted må du overveie et galvanisk skille til den tror jeg. Den koster ikke så mye hos Expert f.eks. Problemet er at støy kan gå videre til anlegget til via antennekablen, derfor har du mindre støy med Toslink. Prøv for moro skyld å ta ut antennekablen fra veggen, er der forskjell nå ?)
    Søker du på galvanisk skille kan du se om symptomene er samme som du har fått.
    Her er en f.eks. : http://avforum.no/forum/generelt-aud...gnal-tven.html

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    først; takk for hjelp
    Så.. Til vanlig så er både pc,dvd og rikstv tilkoblet. Men har testet med alt koblet fra. Antenna er tatt ut.
    Har også koblet ut ALT som trekker strøm. Tv, pc, andre forsterkere, kjøleskap osv osv.
    Har testet med forskjellige kabler ut mot høytalerne (uten at jeg kan se at det kan skape noe støy).
    Det eneste jeg kan forstå nå er at noe må ha skjedd med forsterkeren når den ble hentet.
    Det kan vel fort bli dyrere å sende den på rep. enn å kjøpe en lignende forsterker?

    Kan vel kanskje legge til at jeg ikke hører noe som helst støy når jeg kjører med en gammel NAD forforsterker på 218.

  7. #7
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, er litt blank nå. Jeg kan ikke begribe hvordan du kan ha støy uten noe er koblet til, og du ikke har dimmere der går osv.
    Kan du resette den på noen måte ? Har du sett i manualen ?

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Koblet til på bakhøytalerne nå, og der er det ikke støy. Kan se ut som bak har egne kondensatorer osv. Står på eget kretskort i andre siden av forsterkern.

    Kjørte reset på hele greia nå, men samme resultat.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har funnet ut nå at mellom +1 og -8 så er det null støy fra forsterkeren. Så da blir det til at jeg må justere volumet med annet (pc - tv)

  10. #10
    Newcomer RoyMidt sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    60
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det er ikke signal kilden din a

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •