Harman Kardon AVR 130, uten lyd

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Harman Kardon AVR 130, uten lyd

    Jeg en receiver her som er helt død når det gjelder å trykke ut lyd. Jeg har ikke testet med hodetelefoner, men høytaller utgangene gir ikke et knyst fra seg.
    Jeg har prøvd med divere ulike signalkilder inn, analogt og digitalt men ikke noe.

    Forsterkeren fungerte uten problem før den ble flyttet fra Trondheim til Tromsø.
    Er det noen som har noen ide på hva som har skjedd? Jeg har ikke åpnet den enda å begynt å feilsøke, bare testet med ulike lydkilder.

  2. #2
    Intermediate fronzel sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    782
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En sikring som har gått når du koblet den til?
    Får du opp noe i displayet? Viser den riktig kilde når du kjører lyd inn på den?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Displayet fungerer utmerket, men den reagerer ikke noe særlig når jeg kjører lyd inn.
    Har nullstillt prossessoren uten at det hadde noen virkning heller.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •