Ødelagt høyttalerutgang - verdt å fikse?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    200
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ødelagt høyttalerutgang - verdt å fikse?

    Hei!

    Har en Nad T760 surroundreceiver. Utgangene til fronthøyttalerne er "døde". Alt annet virker tilsynelatende fint. Er dette verdt å fikse? Noen som vet hva det kan koste?

  2. #2
    Intermediate amazon1969 sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    569
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    om du ikke kjenner noen i elektrobransjen kan det koste noen kroner. synes å huske at et prisoverslag på rep hos HiFi-klubben ligger på rundt 800.- Altså for å få sendt inn produktet og sjekka hva som er feil og hva det koster å reparere det. ville tatt kontakt med din lokale butikk og hørt med de. forresten så kan det vel kanskje være så enkelt som et par sikringer som er smelta inni forsterkeren? det koster det jo fint lite å bytte, og det kan man jo gjøre selv.

  3. #3
    Intermediate ruxxy sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    1,612
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om du skal skru opp selv gjelder det å være så forsiktig som mulig, og OVERHODET ikke bryte på noen deler..

    Sjekk sikringer og løse kontakter på forsterker kretsen, kunne jo målt ringkjernene hvis du har litt hobbykompetanse

  4. #4
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Hvis du gjør det ruxxy skriver, og ikke finner det ut så ringer du til Dalens elektronikkservice. Serviceverksted som HFK bruker. dalens elektronikk service - Gule Sider®

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    200
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker. Har nok ikke noe greie på dette.. Åpnet opp men fant ingen sikringer, bare en på kortet nettkabelen går til.. Alle kabler satt fint. Får ringe Dalens og høre da..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •