NAD c372 problemer ikke noe lyd

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry NAD c372 problemer ikke noe lyd

    Hei


    Jeg har en NAD c372 som nå har sått i noen mnder pga feil. Lurte på om noen av dere andre her har samme eller lignende problemer med forsterker.


    Har testa serial nummere så er ikke sikkerhetsfeil på den. Som bruker og være ett kjent problem med disse!

    JEg har prøvd alle utganger bak, Hvis jeg skur på maks i volume så hører jeg litt spilling fra diskanter. Headsett fungerer utmerket!


    Takker for alle svar

    Mvh Kenneth Arnesen

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    344
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du kontaktet Hi-fi klubben? De burde være de nærmeste til å hjelpe.

  3. #3
    Newcomer Roy Drage Andersen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  4. #4
    Newcomer Roy Drage Andersen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan prøve å ta ut og sette inn igjen disse broene mellom main og pre, og fikle med softclipping knappen på baksiden av forsterkeren...

    Samt teste andre signal innganger på fosterkeren, bare for og forsøke og eliminere noen feil...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •