trenger litt hjelp (NY)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 22
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    trenger litt hjelp (NY)

    Har just kjøpt et surroundanlegg, følgende Komponenter:
    pioneer VSX-917-V-k
    PSB T45
    Celestion bakhøytalere og center
    Jamo 12``sub
    skulle koble dette i dag, koblet på PSb t45 og dvd spiller på forsterkeren bare for å teste... eneste som skjedde var at det spilte i 10 sek så sto d på forsterkeren overload:S
    noen som kan forklare dette?
    håper på kjapt svar
    takker for svar

  2. #2
    Newcomer Cyrus the virus sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    250
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Hmmmm

    Merkelig.. Du har vel sjekket at du ikke har kortsluttet noen av HT utgangene .. Sjekk at du har riktig + og - på alle tilkoblinger...

    Altså.. Sjekk veldig grundig alle tilkoblinger bak på forsterker og alle HT.

    Lykke til.. La oss høre hvordan du løste problemet:-D

    Cyrus:twisted:

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    vet at jeg ikke har kortsluttet ht.. å de er koblet riktig.. og forsterkeren skulle kunne drive dette fint..
    meget rart..

  4. #4
    Intermediate Svantekiller sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3,645
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er 3 mulige feil:

    1. kortslutting på en av ledningene
    2. noe feil med reciveren
    3. Feil med en høyttaler


    Lykke til

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    skal gå over en gang til å sjekke

  6. #6
    Newcomer Cyrus the virus sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    250
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool hmmmm2

    Ok, Dette lukter litt svidd:? Om du er 100% sikker på alle tilkoblinger.. MÅ det jo være 1 feil på forsterkeren... LØP OG BYTT:evil:


    Cyrus

  7. #7
    Intermediate HansMarius sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,210
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Uansett, hvis du har koblet alt rett, og spiller på moderat lydnivå, så skal ikke forsterkeren rapportere "overload".

    Det er jo mulig at forsterkeren din er kresen på høyttalerimpedans, men jeg har fortsatt ikke opplevd at en middels ok forsterker kutter pga overload ved normalt lyttenivå.

  8. #8
    Newcomer Cyrus the virus sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    250
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Der satt`n

    Sitat Opprinnelig postet av Svantekiller
    Det er 3 mulige feil:

    1. kortslutting på en av ledningene
    2. noe feil med reciveren
    3. Feil med en høyttaler


    Lykke til
    Glimrende Svantekiller:-D

  9. #9
    Intermediate Svantekiller sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3,645
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Cyrus the virus
    Glimrende Svantekiller:-D

    Ikke sant


    steg 1.

    koble fra alle høyttalere og spill musikk uten noen høyttalere koblet til. Hvis den da kobler seg ut vet du jo hvor feilen er

    Steg 2.

    Test hver kabel... samme som steg 1 men avslutte kablene UTEN Høyttaler..
    hvis den kommer igjen skjønner du resten

    steg 3.

    det samme med høyttaler... ta en kabel du vet virker og test alle HT..

    Værre er det ikke

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    med en gang høytalerene kobles på, kobles den ut..
    alt annet var 100%

  11. #11
    Intermediate Svantekiller sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3,645
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Merkelig..

    prøv en og en høyttaler da..

    Det kan ikke være slik at den bukker under med engang du kobler inn en høyttaler..


    men hvis en høyttaler er kortslutter kan det jo skje??

  12. #12
    Intermediate thode sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ta en høyttaler av gangen.
    edit: for sen

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    prøvde en og en høytaler...
    fatter det bare ikke...

  14. #14
    Intermediate Svantekiller sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3,645
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Spiller du høyt??

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nei.. helt normalt ... feks som i en cafe... ikke mye db...

  16. #16
    Intermediate Svantekiller sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3,645
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ligger utenom min fatte evne... jeg har testet endel ræl på høyttalere og aldri opplevd maken

  17. #17
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    må bare få tak i noen ``proffe folk `` i Kr.sand område til å se på d...
    for jeg finner ikke ut av det :cry:

  18. #18
    Intermediate Svantekiller sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3,645
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Eventuelt prøv med en annen forsterker

  19. #19
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    32
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ja... men testet den i dag når jeg kjøpte den på butikken.. virket 100%

  20. #20
    Intermediate Svantekiller sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3,645
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg skjønner det ikke, det er jo noe som ikke stemmer..

    Har du testet med KUN 1 høyttaler også??

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •