H/K970 går rett på "protect"

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer Yawa sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    H/K970 går rett på "protect"

    Hva har skjedd fornoe? H/K'en min starter, i det den skal "slår inn" går den rett på "protect", så slår den seg av igjen.

    Hva kan jeg gjøre fornoe?

  2. #2
    Intermediate Ookami sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    620
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Regner med du har prøvd å koble bort alt?
    Kan du velge vekk A/B utganger slik at ingen høytaler utganger brukes?

  3. #3
    Newcomer Yawa sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kommer aldri sålangt. den slår ut med en gang
    har skjekket sikring, den er helt i orden, har koblet ut alt ja. den står kun tilkoblet strøm atm.

  4. #4
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres ut som om du bør gå over høyttalerkabler/koblinger og sjekke at du ikke har løse kordeler noen plass som lager kortslutning.

  5. #5
    Newcomer Yawa sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    forsterkeren står helt alene. den er ikke tilkoblet noe annet enn strøm. Den hopper ut med en gang den skrues på nesten.
    Det kommer "power on", som vanlig, så skal den slå inn. Men her går den rett i "protect", så slår den seg av igjen.

  6. #6
    Active Migen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    354
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikkert kortslutning på en av inn/utgangene eller kortslutning inne i receiveren....
    Jeg hadde en AVR5000 som oppførte seg akkurat slik. Da var det den ene høytalerutgangen som hadde tatt kvelden.

  7. #7
    Newcomer Yawa sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    så, hva kan jeg gjøre da?
    bare sende den på verksted?
    den er jo ikke mer enn et par uker gammel, så det burde kanskje væe en garanti sak?

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    919
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Yawa
    så, hva kan jeg gjøre da?
    bare sende den på verksted?
    den er jo ikke mer enn et par uker gammel, så det burde kanskje væe en garanti sak?

    ja det bør være en garanti sak !! ta kontakt med dem du kjøpte den av.

  9. #9
    Intermediate Ookami sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    620
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nokså sikkert en garantisak, med mindre de kan bevise at du hadde tilkoblet biltemahøytalere, drev forsterekeren med aggregat og hadde promille på 2.

    Hadde selv min svensk-importerte H/K på service hos Dahlens(?), H/K's service verksted, alt skal til dem, ikke noe lokalt.
    Kjempe service, ingen furting for at den var Svensk ol.

  10. #10
    Intermediate Ookami sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2004
    Poster
    620
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Link til garanti-serviceverkstedet: Velkommen til Dalens Data og Dalens Elektronikk Service

  11. #11
    Active norcane sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    448
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde HK 970 for en god stund siden. Samme skjedde meg og jeg fikk ny på stedet.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2015
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gammel tråd men ja, Har en Harman/KArdon avr 370 som burde vært levert inn til Dalens. Noen som har levert inn noe til de uten Kvittering fra forhandler? Er det nok med "fabrikkgarantien"?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •