Merkelig 3806 problem

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Merkelig 3806 problem

    Jeg har kjøpt en brukt 3806 og koblet til alt, det som da skjer er at den spiller bare S.back utgangene, hverken front eller bakhøyttalere kommer det en eneste lyd fra...

    Noen ideer?

  2. #2
    Newcomer mskjold sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    272
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Koble til mic og prøv å kjør "Auto setup"
    Da bør du høre "pink noise" i alle høytalerene som er koblet til.

    Denne nuller ut instillinger som kan føre til at du ikke får lyd.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kunne egentlig tenkt meg å tatt en full reset, noen som vet om det er mulig og i tilfelle hvordan?

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3,431
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    du skrur maskinen helt av med bryteren i fronten (ikke standby). Hold inne de to øverste venstre knappene under 'lokket' på fronten (night og EQ, tror jeg) mens du skrur på maskinen. Dette står forøvrig også beskrevet i manualen. Side 60 i den engelske manualen.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    37
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    takker for gode svar, skal teste i kveld =)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •