Ingen bass med NAD C272

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ingen bass med NAD C272

    Heisann

    Jeg har et par QLN Artech 12 som jeg tenkte å drive med en NAD T754 reciver og en NAD C272 effektforsterker.

    Når jeg var i Hifiklubben sa de at jeg kunne kjøre C272'en til å drive bass elementene og T754'en til å drive diskant \ mellomtone.


    Men hvordan får jeg dette til?
    Nå har jeg koblet høyttaler kabler fra T754 sine front utganger til HF på høyttaleren. Også har jeg en to til en splitter på hver av pre-out\Main in til frontene, for å så kjøre en signalkabel opp til "Variable in" på C272'en, deretter går det høyttaler kabler fra Speakers A til LF på fronthøyttalerene.

    Men med dette oppsettet så får jeg ikke igang basselementene... Noen som har noe ide om hvorfor de ikke fungerer?

    Håper på svar fort! :P

    Mvh
    Joakim Tørmoen

    EDIT1: Må man på noen måte enable pre-out utgangene på reciveren?

  2. #2
    Newcomer GeneralSvae sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Antar QLN Artech 12 har biwiring med mulighet for bi-amping.

    Under "Audio Pre Out" på T754 trekker du signalkabel fra Front L+R til "Variable In" (L+R) på 272.

    Trenger 2 par kabler. 1 par fra Front L+R (Speaker A) på T754 til diskant/mellomtone-inngangen på høyttalerne. Så 1 par fra L+R (Speaker A) på 272 til bass-inngangen på høyttalerne. Bridge mode = off på 272. Ha T754 på "Speaker A".

    Tror detta ble riktig...

    PS! Husk å fjerne broene mellom de 2 (+) x 2 (-) høyttalerinngangene på hver høyttaler.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gjort dette...

    Men ja, på T754'en så går det to y'er en fra FRONT L(preout\main in, dette blir da en to til en) og det samme på FRONT R, jeg ender da med 2 kontakter(en rød fra right og en hvit fra left), så er det koblet en signal kabel til disse y'ene og til variabel in.

    Blir det riktig? var sånn jeg forstod det på han som var på hifiklubben...

    EDIT: eller riktig, det er sånn jeg har det nå, og det fungerer ikke :P

  4. #4
    Newcomer GeneralSvae sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror ikke du skal blande inn main in på T754 overhodet. Kan ikke skjønne hva du skal med dette y-leddet.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    han sa nå jeg trengte det han på hifiklubben.... solgte meg to stykker av det, så regner med at jeg trengte det... men jeg kan jo prøve uten... Står jo normalt en slik bøyle mellom main in og pre out...

  6. #6
    Newcomer GeneralSvae sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Main in betyr at du kan bruke effektforsterker-delen i T754 via annen pre.

  7. #7
    Intermediate fhl sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,869
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Står "Input Select" riktig på C272?

    Frode

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    okey, koblet nå ikke til main in, men bare rød\hvit fra front l og front R i effekten, da fikk jeg ikke noe lyd i det hele tatt... ikke diskant engang... ja, input står på variable in på effekten... Men er det variabel in jeg skal bruke? ut ifra manualen tror jeg det, men ikke 100% sikker..

  9. #9
    Newcomer GeneralSvae sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    29
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er definitivt "variable in" du skal bruke, ja.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Okey, men jeg får fortsatt ikke noe lyd... Noe jeg må stille inn på reciveren for at den skal sende signaler ut i preout? etter jeg koblet fra y'ene sitter jeg jo igjen med ikke noe lyd :P

    EDIT: jeg dro på to sånne jern ting ut av main in.. dette fordi en stod mellom front L(preout) og front L(main in), også det samme for front R, så nå står main in bare "åpent" er dette riktig?

    EDIT2: Det er koblet slik nå, ingen lyd

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •