Problemer med SUB

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    59
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med SUB

    Jeg har en Pioneer VSX-1015 forsterker.

    Når den står innstilt på stereo så klarer jeg ikke å få til lyd i Subben, mens den fungerer som den skal når jeg ser film og slikt på surround.

    Jeg har liten peil på dette så sette pris på litt hjelp.

    I bruksansvisningen finner jeg bare at dette avhenger av noen innstillinger, men hvem innstillinger?

  2. #2
    Intermediate corleone sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    807
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Still ht dine til small og sett delefrekvens til 80hz så blir det nok lyd.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    59
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Dette skjønte jeg ikke helt

    Hvor setter jeg small? Er det en innstilling på forsterkeren?

  4. #4
    Intermediate Xinhua sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du trenger ikke sette ht til small. Du kan bare gå inn på instilling meny og finne der det står LFE/sub/bass velge att den skal spille Both, eller sub on i sterio. Er ikke samme meny på hver forsterker, og eg har ikke prøvd pioneer enda. Men mangen andre merker, er bare å leite litt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •