3806 og oberon 6.1 på kappa 9.2i series II

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 39
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    3806 og oberon 6.1 på kappa 9.2i series II

    Heisann, jeg låner nå 3806 og oberon 6.1 til mine kappa 9.2i series II, men hvor er bassen!? hehe, data anlegget mitt har mere bass en hva som gis ut av de. Er kappaene så J€&"l@# tungdrevene at de er for små ? , de gir jo 1000watt i 4 ohm.

  2. #2
    Intermediate Xinhua sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du husker å kjøre i sterio, koblet + på +, - på -. Eller sjekka om de er i phase. Prøv still på denon sin bass/diskant instilling, Høytaleren står til LARGE ?
    Mangen ting som kan spille inn her. Også hva kabel du bruker fra forsterker og cd/dvd spiller.

  3. #3
    Intermediate Skrotnisse sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    4,320
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    dette høres litt merkelig ut. Det var jo en hjemme hos reportasje i hjemmekino bladet for en stund tilbake, med en av avforummets medlemmer som brukte en rotel (2x380w) på disse kappaene om jeg ikke husker helt feil, og til tross for at det låt helt ok, så savnet han mer kraft nettopp fordi disse ht'ene var ekstremt tungdrevene. Men det at oberon 6.1 ikke får disse til å gi deg bass høres merkelig ut. Jeg bruker idag de samme blokkene på et par jbl array 1400 og har bass i rikt monn for å si det slikt!

    Har du prøvd å leike deg med innstillingene på denon'en? Det finnes jo de som har brukt obeorn 6.1 på både 802d og 801d og slettes ikke klagd på bassen! Så nå rart må det være!
    -------
    Mvh
    Rune
    Fotograf og AV-skalle av natur
    : web| facebook| <--- Følg meg på fb og støtt meg i kampen for fototilgang på de store konsertene.
    Oppsett: Samsung UE78JS9505XXE | Xbox One S | Marantz AV7710 | Arendal Sound Tower | Klipsch RP-250S |

  4. #4
    Intermediate HenningHG sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    606
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kappaen er kjent for å tung last. Dette kaner ikke altid ICE forsterkere glad i.
    Men husk og sjekk at du ikke har byttet + og -. Et triks som er greit er jo og koble ut den ene høytalleren og se om du får mer bass.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    289
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg verken hørt høyttalerne eller forsterkerne før, men hvis ikke 1000 watt er nok til å sparke liv i høyttalerne, da må det være noe galt et sted.

    IMM

  6. #6
    Expert
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    7,881
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har ikke fått satt på slik Highpass filter da? så høyttalrene bare spiller ned til 80hz??

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    driver å leker litt imellom menyen nå, de står på large ,slo av subwoofer kanalen også,har ikke manual her så jeg har ikke finni highpass,hvordan skrur jeg på rom korreksjonen?

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bruker 10 meter lakriskabel fra mitt xfi lydkort som sitter i maskina, winamp står på "live" preset

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    bytta til en dvd spiller og 1meter monstercable , det er en helt annen verden,men hvordan få det bra fra dataen også?

  10. #10
    Intermediate Xinhua sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    1,103
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hehe.... Lakris fra data blir som lakris fra data :P
    Har du prøvd flytte dataen intil og kjøre digital lyd. Eller eventuelt kjøpe deg monster kabel fra data til sterio, har selv en monster og den er 100 ganger bedre en en lakris.

    Tips, bruker du mest lyd fra data. Kjøp deg en dac......

  11. #11
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er du sikker på høyttalerne spiller bass der de er plassert?

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    de har en veldig dårlig plassering nå,har sikkert pusteproblemer- 50 cm fra verandre , 45 cm fra venstre vegg,130cm fra høyre vegg, rommet er 316 bredt og 5 meter langt.

    når jeg spiller 1-2 minutter på ca -3 db på bassfylte sanger blir det plutselig lavt akkurat som forsterkerne ikke orker og holde på. Det er med knappen bakpå på "normal" og ikke extended..

  13. #13
    Guru Snickers-is sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    11,171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva slags strømmatning har du til dette rommet?

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvor mange ampere kurser mener du?, jeg aner ikke..

  15. #15
    Active
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    470
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    er vel ikke noe nytt at ICE ikke liker SÅ heavy loads..?

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hva må jeg ha for å kunne spille uavbrutt vert 2-3 min på godt volum? holder vincent 991 eller kommer de til kort også... ? tenkte på noe som går an å kjøpe for 10-25 lapper brukt.

  17. #17
    Newcomer A_hjelme sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    270
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Patos_L500
    Det er med knappen bakpå på "normal" og ikke extended..
    Hvor har du den knappen?
    har selv prøvd med kappa 8.2 å de spilte ganske bra.
    Men fikk forsterkerene til å klippe..
    Fant ut at en god for-forsterker og kabler er veldig viktig.

  18. #18
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    520
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Snickers-is
    Hva slags strømmatning har du til dette rommet?
    Ikke for å kuppe tråden men hvor relevant er det med strømmatingen til anlegget?

  19. #19
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    520
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Patos_L500
    hva må jeg ha for å kunne spille uavbrutt vert 2-3 min på godt volum? holder vincent 991 eller kommer de til kort også... ? tenkte på noe som går an å kjøpe for 10-25 lapper brukt.
    For en ca 12k får du en Parasound HCA3500, et monster av en forsterker.
    Er ikke noen ekspert på ICE men kan tenke meg at de ikke liker impedanser under 2 Ohm særlig godt

  20. #20
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    40
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av A_hjelme
    Hvor har du den knappen?
    har selv prøvd med kappa 8.2 å de spilte ganske bra.
    Men fikk forsterkerene til å klippe..
    Fant ut at en god for-forsterker og kabler er veldig viktig.
    litt over kabel terminalene på baksiden er det en vippebryter bak en gummi kapp, står i manualen at når den er nedover så står den på normal, og opp på extended, når den står på extended går den dypere i bassen eller noe slikt.

    hvilke forsterkere fikk du til å klippe, og hvordan hørtest det ut som?.

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •