Lyden forsvinner!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Lyden forsvinner!

    Hei, trenger hjelp med min forsterker, er en 5-6 år gammel Sony DRG 475 eller noe lignende, surroundforsterker. Den har fungert flott inntil den siste mnd. Nå blir plutselig lyden borte, forsterkeren slår seg ikke av, men kommer med et lite knepp og plutselig blir lyden borte. Tidligere har lyden i bakkanalene vært litt ustabil og forsvunnet til tider. Dette er uavhengig av lydkilden. :???:
    Dette er irriterende, men da jeg ikke er noen guru på området trenger jeg enkle ting jeg kan sjekke selv, hva kan være galt, og hva koster det å reparere/få noen til å se på det, kontra kjøpe ny forsterker... som jeg selvfølgelig sikler etter, men kona ikke ser behovet for.

    Takk for hjelpen!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Et lite knepp fra forsterkeren eller i høytaleren?
    Hvis det er fra forsterkeren kan det være "protection rele" på utgang som kobler fra på grunn av DC på utgang.

  3. #3
    Intermediate pnerbye sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    4,213
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekk kablingen til høyttalere. Kan det være kortslutning noe sted?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •