Krise, Nad forsterker problem.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Newcomer Petter-S sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Krise, Nad forsterker problem.

    Har nettop kjøpt meg en Nad C 325 BEE forsterker og koblet høytalere og input til men det kommer ingen lyd. Forsterkeren er koblet til både dvd spiller via rca til rca og til en ipod med rca til mini jack, men det kommer ikke lyd.
    Jeg tror selv at høytalere er koblet til riktig men det må være noe feil.
    Noen som kan bistå med litt hjelp?
    Når jeg koblet til headsett i forsterkeren fikk jeg lyd med dvd-spilleren som input.

  2. #2
    Newcomer Petter-S sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ingen som kan hjelpe?
    Kan eventuelt ta bilder av tilkobling og se om noen ser feilen.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    276
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bilder hjelper.. sikkert noe banalt enkelt, men som er lett å overse. Du koblet ikke høyttalerne på B-speakers på baksiden?
    Er det broer mellom Main in og Pre Out?

  4. #4
    Newcomer Petter-S sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her har du noen bilder. Tok det med mobilen :S
    Eneste jeg hadde tilgjengelig. Kameraet ligger visst på hytta.
    Bilde1
    Bilde2
    Bilde3
    Bilde4
    Bilde5
    Bilde6
    Litt for stor oppløsning..

  5. #5
    Newcomer cv-arnesen sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    186
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du et bilde av framsiden?
    Inngangsvelgeren står på aux?

  6. #6
    Intermediate Razortec sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,679
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Petter-S
    Her har du noen bilder. Tok det med mobilen :S
    Eneste jeg hadde tilgjengelig. Kameraet ligger visst på hytta.
    Bilde1
    Bilde2
    Bilde3
    Bilde4
    Bilde5
    Bilde6
    Litt for stor oppløsning..
    Det ser jo riktig ut dette, på forsterkeren må du selvfølgelig velge AUX som lydkilde, men dette regner jeg med du har gjort.

  7. #7
    Newcomer Petter-S sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av cv-arnesen
    Har du et bilde av framsiden?
    Inngangsvelgeren står på aux?
    Inngangsvelgeren står på AUX og ipoden er koblet via rca -> mini jack.

    Bilde av front

  8. #8
    Newcomer Petter-S sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Funnet ut av feilen
    Den stor minijack til liten minijack koblet visst ut høytalerene.
    Merkelig. Den forrige forsterkeren min reagerte ikke på det.

  9. #9
    Intermediate Keltern sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    559
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den på framsiden gjør det ja.. Hva brukte du den til?

  10. #10
    Newcomer Petter-S sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Keltern
    Den på framsiden gjør det ja.. Hva brukte du den til?
    Igrunnen ingenting, fikk den med Koss porta proen så jeg bare plugget den i automatisk uten og tenke over det. Den var koblet i forrige forsterker uten problem.

  11. #11
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har plugget inn hodetelefon stikket, da fungerer høyttalerne jo ikke, slik er normalt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •