Offisiell tråd Denon AVR2808, AVR3808 og AVR4308 - Side 9

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 9 av 55 FørsteFørste ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 29 39 49 ... SisteSiste
Viser resultater 161 til 180 av 1094
  1. #161
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde 3805 før og den kunne dimmes helt ned med fjernkontrollen som du sier! Men ikke med 3806 eller 3808'n som har identiske fjernkontroller med unntak av en liten endring i oppsettet når det gjelder ipod dockingen! Likte også fjernkontrollen til 3805 bortsett fra at den var veldig følsom og spiste batterier!

  2. #162
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av froggy
    Jeg hadde 3805 før og den kunne dimmes helt ned med fjernkontrollen som du sier! Men ikke med 3806 eller 3808'n som har identiske fjernkontroller med unntak av en liten endring i oppsettet når det gjelder ipod dockingen! Likte også fjernkontrollen til 3805 bortsett fra at den var veldig følsom og spiste batterier!
    Har lagt inn dimmefunksjon på min 3806 fjernkontroll fra min gamle 3805 kontroll. Enig at dette er dårlig av Denon. Men HKF har nok noen av 3805 kontrollen liggende, hvis man gidder å ta turen

  3. #163
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,183
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken kontroll er det som mangler dimmefunksjon?

  4. #164
    Newcomer LiNK sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    59
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Haugen
    Hvilken kontroll er det som mangler dimmefunksjon?
    Kontrollen til 3808 mangler knapp for dimmefunksjon :neutral:

  5. #165
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2007
    Poster
    7
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    nettradio

    Hei får ikkje nettradio til å virke på 3808 nokon som har tips?
    har kobla den i nettverk med pc og får spelt av all musikk eg har på den.
    har prøvd og logge meg inn på radiodenon.com men får ikkje logge meg inn med den mac addr eg får opp på 3808.

  6. #166
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,183
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av LiNK
    Kontrollen til 3808 mangler knapp for dimmefunksjon :neutral:
    Det må vel være den kontrollen som ikke har "touchpad"?

  7. #167
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,183
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tok auto-setup og hørte lyd i alle høyttalere inkludert sub. Når setupen var over fungerer ikke sub'en.

    Blir verken mer eller mindre bass når jeg endrer på volum på sub og receiver. Har koblet riktig og sub'en ble tatt med i auto setup.

    Hva er galt?
    Noe jeg må stille inn?

    Har ikke koblet ut høyttalerne og kjørte sub'en alene. Må gjøre det når jeg kommer hjem. Men får ingen respons når jeg justerer volum på sub og receiver. Hadde fullt på receiver og sub uten reaksjon.

    Kjente på elementene under. Det var det lett vibrasjon. Vet ikke om det kom fra høyttalerne eller om det kom fra sub'en. Uansett så var forskjellen ingen eller liten da jeg koblet ut sub'en.

    Hva har Audyssey gjort? Og hvorfor responderer ikke sub'en? Har koblet riktig. Har sjekket dette flere ganger.
    Må jeg fortelle receiver at jeg har sub? Skulle være unødvendig når receiver tok denne med på setup.

  8. #168
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    259
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Haugen
    Tok auto-setup og hørte lyd i alle høyttalere inkludert sub. Når setupen var over fungerer ikke sub'en.

    Blir verken mer eller mindre bass når jeg endrer på volum på sub og receiver. Har koblet riktig og sub'en ble tatt med i auto setup.

    Hva er galt?
    Noe jeg må stille inn?

    Har ikke koblet ut høyttalerne og kjørte sub'en alene. Må gjøre det når jeg kommer hjem. Men får ingen respons når jeg justerer volum på sub og receiver. Hadde fullt på receiver og sub uten reaksjon.

    Kjente på elementene under. Det var det lett vibrasjon. Vet ikke om det kom fra høyttalerne eller om det kom fra sub'en. Uansett så var forskjellen ingen eller liten da jeg koblet ut sub'en.

    Hva har Audyssey gjort? Og hvorfor responderer ikke sub'en? Har koblet riktig. Har sjekket dette flere ganger.
    Må jeg fortelle receiver at jeg har sub? Skulle være unødvendig når receiver tok denne med på setup.
    Hvis det er likt som på 4306, så må du inn i meny'en å sette sub på, og at den skal spille main+LFE i stereo.

    Inge

  9. #169
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,183
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av coopers
    Hvis det er likt som på 4306, så må du inn i meny'en å sette sub på, og at den skal spille main+LFE i stereo.

    Inge
    Fant dette ut for litt siden. Glemte å justere ned volum på sub, og du dæven jeg hoppet i sofaen!

    Takk likevel!

    Men hvorfor LFE+main og ikke bare LFE?

  10. #170
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,183
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Denon Link

    Hvordan fungerer den?

    Ser at man får god lyd gjennom denne, men går ikke lyd gjennom HDMI? Er det da nødvendig med Denon link da?

  11. #171
    Intermediate Gratulerer sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,784
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Haugen
    Hvordan fungerer den?

    Ser at man får god lyd gjennom denne, men går ikke lyd gjennom HDMI? Er det da nødvendig med Denon link da?
    Lyden går ukomprimert over en nettverkskabel fra en Denon DVD-spiller til Denon-forsterkeren. De andre fordelene med Denon-linken så langt har vært at du kan overføre både DVD-Audio og SACD digitalt.

  12. #172
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,183
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Andreas21
    Du sette PS3 til å sende i PCM så får du HD lyden inn i forsterkeren(den kaller det Multi Ch In), da er det PS3 som dekoder lyden. Da får du alt bortsett fra DTS HD Master Audio som HD lyd via HDMI. Lyden er veldig bra, men jeg skulle gjerne hatt Denon til å dekode. Kommer vel i en firmware oppdatering etterhvert tenker jeg.

    Rommet mitt er ca 25 m2.
    Hvilken PCM skal jeg velge?
    Mange Lineær PCM. Hvilken kHz skal jeg velge?

  13. #173
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    259
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Haugen
    Fant dette ut for litt siden. Glemte å justere ned volum på sub, og du dæven jeg hoppet i sofaen!

    Takk likevel!

    Men hvorfor LFE+main og ikke bare LFE?
    Hvis du ikke setter main der, så vil den ikke spille i stereo. Ved main spiller den bass fra det du har satt som x-over frekvens på front høytalerene dine. Du kan da velge om front HT skal spiller alt eller om de skal deles av og sub'en spiller resten...

    LFE er vel bare noe man finner i X.1 lyd?

  14. #174
    Active Eriblist sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    352
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Wink 3808

    Skal få meg en slik i dag.
    Håper det ikke blir noe problem å få til HD lyd formatene, da blir jeg sur.
    Bytter ut i fra rotel 1098, så det blir spennende å høre denne 3808, er lenge siden jeg har hatt noe i fra denon nå.

    Men det er et bra prudukt gleder meg.

  15. #175
    Active Eriblist sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    352
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Wink Da er 3808

    I hus.
    Fått koblet den opp kjørt auto oppsett, funker bra det, men syns den legger til litt for mye i toppen av lydbildet.

    Koblet til PS3, men får ikkt Hd lyd ut, kun Multi Ch ut,
    har du kjørt auto oppsett på HDMI ut gang i Ps3, den huker da av på alle valg, er det riktig?

    Fått støy etter at den ble koblet, ganske betraktelig å.

    Får prøve å koble den til ei annen strøm kontakt.

  16. #176
    Active frodehf sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Eriblist
    I hus.
    Fått koblet den opp kjørt auto oppsett, funker bra det, men syns den legger til litt for mye i toppen av lydbildet.

    Koblet til PS3, men får ikkt Hd lyd ut, kun Multi Ch ut,
    har du kjørt auto oppsett på HDMI ut gang i Ps3, den huker da av på alle valg, er det riktig?

    Fått støy etter at den ble koblet, ganske betraktelig å.

    Får prøve å koble den til ei annen strøm kontakt.
    Eg og fekk eindel støy, men det var berre gjennom frontene. Kjører ein effektforsterker (advance acoustic) på dem.
    Men da eg kjørte effektforsterkeren som intregrert så fekk eg mindre støy.
    Kan det være at denon har støy ut på pre-out?

  17. #177
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    672
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    -

  18. #178
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    3,571
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når det gjelder støy, så kan det være lurt å prøve å koble til effektforsterkere til en ujordet kontakt. Hvis ikke det er å oppdrive kan man lage en ujordet strømkabel.

    Det ser ut til at dette er et generelt problem med denon's receivere. Hvis man har koblet til radioantenne forverres støyen ytterligere.

  19. #179
    Active frodehf sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Konrad
    Når det gjelder støy, så kan det være lurt å prøve å koble til effektforsterkere til en ujordet kontakt. Hvis ikke det er å oppdrive kan man lage en ujordet strømkabel.

    Det ser ut til at dette er et generelt problem med denon's receivere. Hvis man har koblet til radioantenne forverres støyen ytterligere.
    Det skal eg prøve når eg kommer heim om 1 mdn tid. Tusen takk! Forferdeleg irriterende med støy i høytalerene når effekt forsterkeren koster over 15 000 ny...


    mvh

  20. #180
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    1,183
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får ikke spilt i ren stereo, altså at frontene kun er i bruk.

    Har prøvd alle på simu-knappen og standard-knappen. Alle høyttalere er alltid i bruk. Dog med forskjellig lyd. Det sto en gang "stereo" på receiveren, men etter jeg begynte å trykke og prøve meg fram(Matrix er for øvrig bra), har jeg ikke fått tilbake stereo.

    Noen som vet?

Side 9 av 55 FørsteFørste ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 29 39 49 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •