Lyd på HDMI problemer for Pio

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd på HDMI problemer for Pio

    Har en vsx4 med kun to front og to bakhøytalere(ikke center) Som jeg har spesifisert i opsettet til recievern. Problemet er at via HDMI fra en PS 3 mikser den ikke ned centerkanalen til frontene slik at jeg mister dialog. I displayet lyser l+c+r samt sl og sr og lfe Har trykket inn auto surround og kjører pcm. 5.1 dolby blir liit håpløst. Hva gjør jeg?

  2. #2
    Intermediate ruxxy sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    1,612
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hmm, du kan jo begynne med å sette recieveren til Manuell surround eller noe lignende, for så og Deaktivere Senter høyttaleren!


    Skal ikke være så vanskelig, om det er samme meny system som i min forsterker skal man bare velge Setup - SPsetup - Så får du velgte hvilke høyttalere som skal være i bruk.


  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    514
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oppsettet er riktig det men stusset litt på at det lyste i LFE og centerkanal ikonene. Gikk inn i menyen og la til en center og da ble dialogen FULSSTENDIG borte! så da mikser recieveren ned. Men lyden (dialog) synes jeg er dårlig! Hvordan velger jeg lydformat fra Bluray? Casino Royale plata

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •