Mindre effekt fra høyre kanal

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer Jørgen gk sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Mindre effekt fra høyre kanal

    Hallo !

    Har i det siste dukket opp et ganske frustrerende problem med min receiver (NAD T763). Problemet er at den nå gir ifra seg mye mindre effekt, og at lyden i denne kanalen dermed blir lavere enn i venstre. Noen som vet hvordan dette kan fikses, eller blir jeg nødt til å kontakte HFK?

  2. #2
    Intermediate freddie sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    3,175
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Og du har ikke ominnredet slik at det er stor forskjell på avstand til vegger på høyre og venstre høyttaler? Ingen kabler med dårlig kontakt?

    Om det virkelig er forsterkeren og du ikke har elektronikkunnskaper selv tror jeg nok en service å anbefale.

    Edit: har du testet flere innganger og kilder?

  3. #3
    Intermediate bjarne82 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    1,566
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    har den vært på service nylig?

  4. #4
    Newcomer Jørgen gk sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av freddie
    Og du har ikke ominnredet slik at det er stor forskjell på avstand til vegger på høyre og venstre høyttaler? Ingen kabler med dårlig kontakt?

    Om det virkelig er forsterkeren og du ikke har elektronikkunnskaper selv tror jeg nok en service å anbefale.

    Edit: har du testet flere innganger og kilder?
    Alle høytalere står symmetrisk (perfekt faktisk!), bettercables-kablene sitter som de skal og har prøvd forskjellige kilder...

    Blir nok en service...

  5. #5
    Intermediate AVFredrik sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    855
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kanskje litt dumt å spørre men, du har vel ikke rotet med instillingene på recieveren?

  6. #6
    Newcomer Jørgen gk sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av AVFredrik
    Kanskje litt dumt å spørre men, du har vel ikke rotet med instillingene på recieveren?
    Hehe, det har jeg allerede skjekka.. Endte med at jeg måtte skru opp lyden på den kanalen med feil, for å rette på det, ihvertfall som en midlertidig løsning...:roll:

  7. #7
    Intermediate AVFredrik sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    855
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det var vel på sin plass at dette allerede var testet ja. Kjedelig med slike midlertidige løsninger da man vet det er noe feil, selv om det ikke høres slik ut. Har du testet høyttalerene på en annen reciever?

  8. #8
    Newcomer manenzza sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har noe av det samme på min H\K avr7000, hvis jeg velger TONE IN på Tone mode. Nå har jeg den bare stående på TONE OUT og da er lyden lik i begge kanalene. Men dette er selvfølgelig irriterende.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    123
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har hatt samme problem med min NAD T752, leverte den inn hos HFK og fikk ordna det på garantien. Det var dårlig kontakt i noen loddinger i effektdelen. Ren reklamasjon, kan være det samme. Et slikt problem vil hvert fall gi slike symptomer.

  10. #10
    Newcomer Jørgen gk sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Leverte receiveren på rep for noen uker siden og da jeg fikk den tilbake så var alt i orden selv om de ikke hadde gjort noe. Rart.. Stemmer vel at tiden leger alle sår! :-D Håper bare at det ikke kommer tilbake.

  11. #11
    Intermediate AVFredrik sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    855
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kanskje du hadde "koblet dårlig", (selv om dette er vanskelig selv om man prøver)?

  12. #12
    Newcomer Jørgen gk sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hmm.. tror egentlig ikke det... er ganske vanskelig å koble dårlig her. Kanskje noe rista seg på plass på vei til HFK

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •