DENON AVR-2801 ("Stand By" blinker)

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    DENON AVR-2801 ("Stand By" blinker)

    Hei kjære AVforum medlemer,

    Etter en hard lørdag slutta plutselig forsterkeren å gi fra seg lyd eller tegn til noe særlig liv. Den står kun å blinker på "Stand By" indikatoren konstant.

    Jeg er ingen ekspert på lyd og bilde, å søker derfor desperat om hjelp her hos de mer erfarene.

    Forserkeren er av typen DENON AVR-2801, AV Surround Receiver. Jeg kan ikke huske at jeg er har spilt noe særlig høyt, men siden dette er en Sorround Forsterker er det kanskje ikke så mye som skal til for at den skal bli varm.
    Jeg kan også si at dette er et 5.1 surround anlegg. Og har både separat DVD og VHS spiller.

    Hvis det skulle være noe mer informasjon som trenges fra min side så si i fra.

    Takk for din oppmerksomhet!

  2. #2
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei og velkommen til forumet!

    Den kobler ut når den blir for varm ja. Men siden det var på lørdag og jeg tolker det dit hen at den står slik enda, så ville jeg koblet fra alle ht-ledninger og koblet de til på ny. Dersom det er "overledning" så vil standby-lyset blinke. Prøv det.
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  3. #3
    Newcomer Score sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    192
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja det høres ut som en feilkobling, evt mute som står på hehe.

  4. #4
    Newcomer toppe sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    278
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, lyset blinker når "MUTE" er på... kan ikke ha vært uheldig?

    -Petter

  5. #5
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av toppe
    Ja, lyset blinker når "MUTE" er på... kan ikke ha vært uheldig?

    -Petter
    Viss det er tilfellet, så spørs det om vi noen gang får vite det.....
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  6. #6
    Newcomer toppe sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    278
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hehe, har ikke ren samvittighet når det gjelder sånn type feil selv heller

  7. #7
    Expert teddytusen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Sted
    Nordfjord
    Poster
    8,659
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da er vi 2. Minst!!!!
    Jeg HATER mobilversjoner av nettsider...

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det var ikke mute knappen, skal titte litt nerme på dette med høytaler overledning i morgen. Takk for alle svar!

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Forsterkeren er gått i "protection" på grunn av sprengt utgang.
    Den må nok på verksted.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •