Reciever problemer: Arcam AVR350

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate crusade sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    568
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Reciever problemer: Arcam AVR350

    Har ein Arcam AVR350 som stort sett fungerer utmerket, men den har eit par småting som er plagsomme..

    Med jevne mellomrom, ca. 1 gang i timen, så kjem det eit ganske høgt klikk/"snapp" i høyre front og bakhøyttaler.

    Den slår seg og av etter 1-2 timer, uten at det er noke grunn til det. Den er ikkje veldig varm, og klager ikkje om ein slår den på igjen med ein gang enten via fjernkontroll eller manuellt.

    Utover dette, så er lyden excellent, og alt fungerer ypperlig.. Men, plagsom å få disse problemene med jevne mellomrom.

    Noken som har vært borti dette før, har løsninger på det??

  2. #2
    Expert Anfield sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    8,888
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal ikke være slik. Ta kontakt med Morten på Akustikk, så får du nok en orden på dette.

    KEF, KIT100, KHT, KHT2005, EISA, REFERENCE, XQ, Q, Innfelling, Arcam, Solo, A90, DV79, AVR300

  3. #3
    Intermediate crusade sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    568
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for tips, Morten har fått ein email no. Håper me finn ut av det raskt og greiot.:-)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •